Copy


Evangelisk Alliances Bedeuge er lige om hjørnet og i år bede vi i lyset af flere humanitære katastrofer, og det kalder på en særlig tid til at kristne må stå sammen, udtaler Thomas Bjerg Mikkelsen: 

”Som kristne tror vi på, at bøn virkelig kan forandre verden. Bønnen kan ændre ved menneskers omstændigheder, men den kan også ændre mennesker. Derfor er det vigtigt, at kristne fra alle dele af dansk kirkeliv samles på tværs af de traditionelle skel for at bede for verden. Vi må ikke mindst bede om, at kirken – både ude i verden og herhjemme, må være et sikkert sted, hvor der er tilflugt og heling for alle, også tidligere fjender.”

Følg Facebooksiden Skal vi stå sammen og bede for Danmark? hvor der hver dag vil blive lagt spændende blogindlæg op.  


Pressemeddelelse omkring Bedeugen 


I forbindelse med bedeugen i januar, har vi skrevet en pressemeddelelse, som kan bruges af lokalgrupper til at skabe opmærksomhed omkring bedeugen 2016. 

Find pressemeddelelsen her.

Eller få den tilsendt på mail ved at skrive til: henriette.engberg@hotmail.com
 

Jesus i centrum


På strøget i Aarhus stod i decembermåneden et krybbespil, som skulle minde de forbipassende om julens centrale budskab. Det var kirkerne i Aarhus, der var gået sammen om at stille krybbespillet op og afholde forskellige events op til jul. Opbakningen har været stor, og også reaktionen hos folk på gaden var positiv. Georg Kjeldsen, initiativtager til projektet udtaler: "Vi vil gerne bringe Jesus i centrum i julen og menneskers liv"

Læs mere her
 

 

Find 
Evangelisk Alliance
på facebook

Kontakt:
evangeliskalliance@gmail.com
75 92 61 00
Katrinebjergvej 75, 8220 Aarhus N