Copy
Evangelisk Alliance – Nyhedsmail

Kirken skal kæmpe de fattiges sag

Den honduranske menneskerettighedsaktivist Carlos Hernandez besøgte Danmark i juli måned, inviteret af Viva Danmark.
Han mener at kampen for retfærdighed for samfundets fattige, er central for kirkens mission i Honduras og resten af verden. Men hvad har kampen for retfærdighed med mission at gøre? Er det ikke nærmere politisk arbejde - og skal kirken engagere sig i politik?

PORTRÆT: Viva Danmark
Viva Danmark (Leve Børnene) er den danske del af den internationale kirkelige børneorganisation Viva, som søger at styrke lokale netværk af kirkelige børne- og ungdomsprojekter rundt omkring i verden. Viva arbejder for at forbedre udsatte børns livsvilkår og fremme børns rettigheder. 
Viva Danmark driver også volontørprogrammet Impact, hvor visionen er at mobilisere danske unge til engagement for udsatte børn. Viva Danmark arbejder primært i Honduras og Filippinerne, og sender herudover volontører til Bangladesh, Thailand og Nicaragua.
Læs mere om VIVA på www.vivanet.dk og Viva’s volontørprogram på www.impact.co.dk.
Viva Danmark er associeret medlem af Evangelisk Alliance.

Foto: Bastian Lyster Kjøller
 

EA i Europa sætter spot på trosfrihed

Den 21. juni 2012 lancerede Europæisk Evangelisk Alliance et ”Global Charter of Conscience”, som fokuserer på frihedsrettighederne tros- og religionsfrihed. Dokumentet ønsker at medvirke til større religiøs tolerance i det offentlige rum. 

Læs mere

Bedeuge 2013

"At vandre med Gud" bliver temaet for Evangelisk Alliances bedeuge d. 6.-13. januar 2013

Læs mere

 

 

Evangelisk Alliance

Hyacintvej 6 

3060 Espergærde