Copy
View this email in your browser if you are unable to view this.
 
Reminder Technology Update over WebRTC
 
  iMMovator Nieuwsflits Volg ons
 
 

Beste relatie,

We willen je helpen herinneren aan de Technology Update van dinsdag 11 maart.  Samen met TNO organiseren we een Technology Update over WebRTC. We zien je graag bij dit event!

Web Real-Time Communications (WebRTC) is een open source project die het mogelijk maakt om real-time vanuit de browser op het internet te communiceren, in beeld en geluid, zonder dat er plug-ins of add-ons nodig zijn. Maar: WebRTC is meer. Je eigen Peer2Peer CDN bouwen, game-state managen over honderden devices; het kan allemaal met de WebRTC javascript API. Weten wat WebRTC voor jouw organisatie kan betekenen? TNO experts vertellen je er alles over!

In één middag word je bijgepraat over deze actuele ontwikkeling algemene principes en architectuur van WebRTC komen aan bod, maar we zoomen ook in op toepassingen in het cross media domein. Wat is nu en in de toekomst mogelijk en wat zijn de technische en niet-technische uitdagingen hierbij?  Wat zijn de mogelijkheden voor media distributie, en wat is de relatie met HTML5? Welke apparaten, platform en browsers ondersteunen WebRTC nu en wat kan het betekenen voor jouw organisatie?

Neem je laptop mee, want we gaan ook gelijk aan de slag met WebRTC! Ben je geïntresseerd? Schrijf je dan nu in!

Programma Technology update

13:30 Inloop met koffie

14:00 Sessie 1: introductie WebRTC

15:00 Sessie 2: Architectuur

15:30 Pauze

15:45 Sessie 3: Advanced topics met o.a. Overlay Netwerken, Content distributie, CDN en Gaming

16:45: Wrap-up

17:00 Borrel

De middag zit vol demo’s en experimenten die de theorie aanvullen. Hierbij rekenen we op een actieve bijdrage van jullie. Neem daarom vooral ook je laptop mee. Chrome, Firefox en Opera hebben WebRTC geschikte browsers voor Windows en OSX, dus zorg ervoor dat je nieuwste versie hebt draaien. Zie www.webrtc.org/home voor details.

Locatie

De Technology Update vindt plaats op dinsdag 11 maart in Villa Heideheuvel op het Media Park in Hilversum.

Inschrijven

Inschrijven is nog steeds mogelijk! IMMovator leden kunnen zich inschrijven via de inschrijfknop rechtsboven en via de website van iMMovator. Inschrijven voor de Technology Update is gratis.


Met vriendelijke groet,

Marlies Hakvoort
Communicatie, iMMovator

 
  Immovator op Twitter Immovator op LinkedIn Immovator op Facebook Immovator op SlideShare Immovator op Vimeo Immovator op Flickr
 
 
11
Mrt
  tijd: 13:30 - 17:00
  type: Technology Update
  locatie: Villa Heideheuvel
  prijs: €0,-
Inschrijven
  Kalender
 
 
MRT
5
Mix & Match - netwerkevent
 
MRT
25
CMC Digital Design
 
MRT
27
Meet the Innovators 
 
MRT
31
Technology Update MPEG DASH
 
 
 
 
Participanten van Stichting iMMovator
 
 

Beeld en Geluid, Gemeente Almere, Gemeente Amersfoort, Gemeente Hilversum, Hogeschool Inholland, Hogeschool Utrecht, Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, GfK, KvK Gooi-, Eem- en Flevoland, Media Academie, Media Park Beheer, Provincie Noord-Holland, Provincie Utrecht, Publieke Omroep, Rabobank, RTL Nederland, SBS Broadcasting, TNO, United en Villa Heideheuvel.

Meer over participanten van iMMovator of participant worden.

 
Volg ons
Immovator op Twitter Immovator op LinkedIn Immovator op Facebook Immovator op SlideShare Immovator op Vimeo Immovator op Flickr
 
 
  If you would like to unsubscribe from the Immovator mailing list please click here.