View this email in your browser if you are unable to view this.
 
Cross Media Café Live events: de verslagen, video's, foto's en presentaties
 
  iMMovator Cross Media Café Update Volg ons
 
 

Beste relatie,

Tijdens het Cross Media Café van 10 februari presenteerde een reeks van ondernemers hun ideeën, productinnovaties en verdienmodellen rondom Live Events. Met onder meer aandacht voor virtual reality, augmented reality, the connected stadium, surround video en iBeacons. 

We kijken terug op een geslaagde middag! Heb je het café gemist, of wil je een van de presentaties nog eens terug kijken? Op onze website vind je een uitgebreide terugblik op het event, met:

Verslagen


Foto's
Bekijk hier de foto's van het Cross Media Café, gemaakt door Mark Janssen van ECP Group.

Video's
Bekijk de video's van het café in onze mediatheek. Bekijk voor een algemene impressie de aftermovie. Van iedere spreker is zijn/haar presentatie ook vastgelegd op video. Daarnaast zijn er tijdens de borrel een aantal interviews gehouden met sprekers en bezoekers. 

Presentaties
Bekijk de slides die gebruikt zijn tijdens het café in onze mediatheek

Heb je suggesties of verbeteringen voor het Cross Media Café? We horen graag hoe je de middag hebt beleefd. Aarzel niet om feedback te sturen naar info@immovator.nl!

Next Cross Media Café
Het volgende Cross Media Café organiseren we op 31 maart in Hilversum. Het thema van deze middag: Nieuws & Nieuwe Media! Noteer het vast in je agenda, informatie volgt binnenkort op onze website.

Met vriendelijke groet,

Marlies Hakvoort
Communicatie, iMMovator

 
  Immovator op Twitter Immovator op LinkedIn Immovator op Facebook Immovator op SlideShare Immovator op Vimeo Immovator op Flickr
 
 
10
Feb
  tijd: 13:45 - 17:15
  type: CMC: Live Events
  locatie: Amsterdam ArenA
  prijs: Gratis
  Kalender
 
 
FEB
17
Tech Update: Hacks & Attacks
 
FEB
23
FITC Amsterdam
 
MRT
03
SPOT Jaarrapport
 
MRT
04
Kickoff Energy & data gedreven diensten
 
MRT
05
Café Du Tour
 
MRT
05
Get Connected
 
 
 
 
Participanten van Stichting iMMovator
 
 

Beeld en Geluid, Ericsson, Gemeente Amersfoort, Gemeente Hilversum, HKU, Hogeschool Inholland, Hogeschool Utrecht, GfK, KvK, Media Academie, Media Park Beheer, Provincie Noord-Holland, Publieke Omroep, Rabobank, RTL Nederland, SBS Broadcasting, TNO, United en Villa Heideheuvel.

Meer over participanten van iMMovator of participant worden.

 
Volg ons
Immovator op Twitter Immovator op LinkedIn Immovator op Facebook Immovator op SlideShare Immovator op Vimeo Immovator op Flickr
 
 
  If you would like to unsubscribe from the Immovator mailing list please click here.