Welkom! Dit is de Nieuwsbrief van ZIEN in de Klas voor alle basisscholen en geïnteresseerden. Middels deze nieuwsbrief hopen we jullie te informeren en te inspireren. Veel leesplezier!
Als je dit bericht niet kunt lezen, klik dan hier voor de online versie
 
Online met ZIEN in de Klas

Nieuwe website van ZIEN in de Klas

Sinds dit schooljaar heeft ZIEN in de Klas een nieuwe website. Op onze website vind je alles over onder andere onze schoolbegeleiding, workshopaanbod en dyslexie. Onze downloads en de intakeformulieren vind je onder het kopje producten. Mocht je toch nog iets missen dan kan je altijd contact met ons op nemen.

Woensdag Workshops

Op onze vernieuwde website kun je je ook inschrijven voor de workshops die we dit jaar houden op de woensdagmiddagen op ons kantoor in Maarssen. In de schoolbegeleiding verzorgen we al langere tijd studiedagen en workshops. Nu kun je ook als leerkracht of intern begeleider zélf voor een bepaald onderwerp kiezen!
Onderwijscafe 9 november: 
Waarom is een growth mindset zo belangrijk?
Op maandagavond 9 november geeft Floor Raeijmaekers (van het Talentenlab) antwoord op deze vraag. Zij is onze gast tijdens het zevende onderwijscafé voor directie en interne begeleiders. Floor zal ons meenemen in de wereld van de Mindset: de basis van talentontwikkeling. Zij legt op enthousiaste wijze de link tussen wetenschap en de dagelijkse praktijk. 
5 Online tips die je werk makkelijker en leuker kunnen maken
Online zijn er heel veel handige apps en websites te vinden. Wij hebben een paar van deze apps/websites voor jullie op een rijtje gezet!
Leren Lukt, met de juiste hulp!
Om zowel ouders als school zoveel mogelijk bij onze dyslexiebehandelingen te betrekken, hebben wij het nieuwe digitale dossier ‘Leren Lukt' ontwikkeld! Dit online dossier stimuleert behandelaren, leerkrachten en ouders goed en efficiënt met elkaar te communiceren.

Wist je dat..

ZIEN in de Klas op Pinterest te vinden is?! We pinnen leuke bronnen, materialen en  ontwikkelingen vanuit ZIEN in de Klas. Daarnaast kun je ons ook via Facebook en Linked in vinden en zijn we actief op Twitter. Leuk als je ons volgt! En we volgen graag terug :).
Blog van Nienke over ervaringen e-coaching
In elke nieuwsbrief schrijft één van onze collega's een blog over ons werk. Dit keer lees je over de ervaringen van Nienke met onze nieuwe e-coachings module. Vanuit een arrangement was de vraag van een school om de leerkracht te ondersteunen in de begeleiding van een hoogbegaafd meisje.
Informatieavond Dyslexie Amsterdam

Op 3 november geeft ZIEN in de Klas in Amsterdam een informatieavond over Dyslexie. Deze informatieavond is geschikt voor ouders en leerkrachten die meer willen weten over dyslexie. 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Pinterest
Pinterest
Website
Website
Copyright © 2015 ZIEN in de Klas, All rights reserved.


Wil je minder e-mails ontvangen van ZIEN in de Klas? Meld je dan hier af voor alle e-mails of kies welke e-mails je wilt blijven ontvangen

Email Marketing Powered by Mailchimp