Kunst Wageningen 2016 | 17 en 18 september 2016
View this email in your browser
Share
Tweet
Forward

Het is bijna zover!

 
Op zaterdag 17 en zondag 18 september 2016 wordt Kunst Wageningen gehouden. Locatie is als altijd het gezellige Theater Junushoff in het centrum van Wageningen. 45 Beeldend kunstenaars laten dit jaar weer zien wat ze kunnen.

Dit jaar 45 kunstenaars

 
Zoals altijd staat het 3e weekend in september in het teken van Kunst Wageningen. Ook nu weer in Theater Junushoff. 45 Kunstenaars presenteren hun werk. Veel verschillende disciplines zijn te bewonderen: schilderijen, beelden in glas, keramiek, brons en textiel, fotografie, druktechnieken en nog veel meer.

Alle kunstenaars op de site!

 
Op onze site staat een overzicht van de deelnemende kunstenaars. Daar kun je vooraf vast kijken wie er zijn en wat je leuk vindt. En een lijstje maken van de kunstenaars die je ab-so-luut wilt gaan zien. Maar ook achteraf is het handig. Als je iets leuks hebt gezien kun je onze site gebruiken als naslagwerk. Kortom: kijk op onze site!

Living Statue


Zaterdag 17 september staat 'onze' Living Statue in de Hoogstraat om voorbijgangers subtiel de weg te wijzen naar Kunst Wageningen in Theater de Junushoff. Wie is hij dit jaar? Kom maar kijken! Hij staat tussen 11:30 en 16:00 uur in de Hoogstraat (ergens tussen de HEMA en de Markt). 
Maak een foto en zet het op Social media met #KunstWagLivingStatue

Social Media en onze #


Wij willen graag ook jouw mooiste foto's van Kunst Wageningen 2016 zien. Gebruik de hashtag #KunstWag in je berichten op Facebook, twitter, instagram of pinterest, dan plaatsen wij ze op onze site! En zie je de Living Statue? Maak dan een foto en deel hem op Social Media met vermelding van #KunstWagLivingStatue, dan zetten wij jouw foto op onze site!
Kunst Wageningen is open op zaterdag 17 en zondag 18 september 2016 van 11.00 - 17.00 uur.  De toegang is gratis!

Kunst Wageningen | Theater Junushoff
Plantsoen 3
6701 AS Wageningen

Graag tot ziens op Kunst Wageningen 2016!
 
Organisatie Kunst Wageningen
Marlou Kursten | Ingeborg Leeftink
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Instagram
Instagram
Pinterest
Pinterest
Website
Website
Email
Email
Copyright © 2016 Kunst Wageningen, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp