Kunst Wageningen 2015 | 19 en 20 september 2015
View this email in your browser
Share
Tweet
Forward

Beste <<Voornaam>>,

We willen je
niet overvoeren...

 
... met alwéér een aankondiging van Kunst Wageningen. Maar we zaten toch een beetje met een dilemma: als we het niet nog een keer onder de aandacht zouden brengen zou je misschien volgende week zeggen "goh, had het maar gezegd". Dus we hopen dat je het ons niet kwalijk neemt dat we je nog één keer vertellen dat Kunst Wageningen aanstaand weekeinde, op zaterdag 19 en zondag 20 september 2015 wordt gehouden in Theater Junushoff in Wageningen. Je kunt maar liefst 50 kunstenaars ontmoeten die hun werk komend weekeinde tentoonstellen. Je bent van harte welkom!

Kunst Wageningen is open op zaterdag 19 en zondag 20 september van 11.00 - 17.00 uur.  De toegang is gratis!
 
Kunst Wageningen | Theater Junushoff
Plantsoen 3
6701 AS Wageningen

Graag tot ziens op zaterdag of zondag!

Organisatie Kunst Wageningen
Marlou Kursten | Ingeborg Leeftink | Thea Vos

Ruim 50 kunstenaars

 
Zoals altijd staat het 3e weekend in september in het teken van Kunst Wageningen. Ook nu weer in Theater Junushoff. 50 Kunstenaars presenteren hun werk. Veel verschillende disciplines zijn te bewonderen: schilderijen, beelden in glas, keramiek, brons en textiel, fotografie, druktechnieken en nog veel meer.
#KunstWag

Alle kunstenaars op de site!

 
Op onze site staat een overzicht van de deelnemende kunstenaars. Daar kun je vooraf vast kijken wie er zijn en wat je leuk vindt. En een lijstje maken van de kunstenaars die je ab-so-luut wilt gaan zien. Maar ook achteraf is het handig. Als je iets leuks hebt gezien kun je onze site gebruiken als naslagwerk. Kortom: kijk op onze site!

Living Statue


Zaterdag 19 september staat Living Statue 'Petrus' in de Hoogstraat om voorbijgangers subtiel de weg te wijzen naar Kunst Wageningen in Theater de Junushoff. Kom kijken naar dit levende standbeeld. Hij staat tussen 11 en 16 uur in de Hoogstraat (ergens tussen de HEMA en de Markt). 
#LivingStatuePetrus

Social Media en onze #


Wij willen graag ook jouw mooiste foto's van Kunst Wageningen 2015 zien. Gebruik de hashtag #KunstWag in je berichten op Facebook, twitter of instagram, dan plaatsen wij ze op onze site! En zie je Petrus? Maak dan een foto en deel hem op Social Media met vermelding van #LivingStatuePetrus, dan zetten wij jouw foto op onze site!

Druk weekeinde in Wageningen


Op zaterdag 19 september is er naast Kunst Wageningen nog meer te doen in de stad. We noemen Dag van de Hoed, Debatwedstrijd bij de BBLTHK, de tentoonstelling Made in Wageningen in Museum de Casteelse Poort en nog veel meer. Kom dus naar Wageningen!

Je kunt er hier alles over lezen.

 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Email
Email
Instagram
Instagram
Copyright © 2015 Kunst Wageningen, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp