Copy
Student Startup Forum 2013

Beste,

Voor de derde maal zal AFC op 2 mei 2013 alles wat ondernemerschap ademt in Vlaanderen samen brengen op het Student Startup Forum. Die dag zullen Belgische topondernemers hun ervaringen delen tijdens keynote lectures. Onder de sprekers van deze editie bevinden zich Roland Duchâtelet (Founder Melexis, voorzitter Standard Luik), Frank Bekkers (CEO Mobile Vikings), Luc Van den Hove (CEO IMEC), en nog vele anderen. Ook zullen er professionals tips en tricks gevens tijdens workshops omtrent Business Models, Finance, Idea Pitching, en nog veel meer boeiende topics. En last but not least is er het unieke concept van “Dating”. Deze dating geeft studenten de kans om op een informele manier het gesprek aan te gaan met de Vlaamse ondernemer en zo hun ideën te kunnen pichten of advies te vragen.
 
 Locatie                                                
 
Dit alles zal plaatsvinden in het Provinciehuis te Leuven. Daar het Provinciehuis aan het station gelegen is, is het zowel met de auto als met het openbaar vervoer (trein, bus) zeer gemakkelijk te bereiken vanuit heel Vlaanderen.
 
 
 
 Registratie                                           
 
Voor meer informatie over het programma, de locatie of onze organisatie neemt u best eens een kijkje op de website. Vergeet u zeker ook niet te registreren als u aanwezig wilt zijn.
Nog niet overtuigd? Check dan zeker ons inleidend promofilmpje.  
 
Met ondernemende groet,
 
AFC Leuven
 
 Copyright © 2013  AFC Leuven, All rights reserved.