Nieuwsbrief
Assurantiekantoor Biesbrouck
View this email in your browser
Wij zijn verhuisd naar Office Hotel Zuid
Per 4 april zijn wij verhuisd van Office Hotel West naar Office Hotel Zuid.
Onze nieuwe adresgegevens zijn:
Fonteinlaan 5
2012 JG  Haarlem
Ons telefoonnummer en ons e-mailadres zijn hetzelfde gebleven.

Nieuwsgierig naar onze nieuwe werkplek? U bent van harte welkom.
Het motorseizoen is gestart!
Afgelopen weekend was het goed te zien in het verkeer. Het motorseizoen is weer begonnen. Als u een motor heeft, dan wilt u natuurlijk weer veilig de weg op en daarom hebben wij wat controlepunten voor u op een rijtje gezet. Check uw motor op:
 • bandenspanning
 • olie, remvloeistof en eventueel het koelvloeistofpeil
 • eventuele lekkages
 • remdruk
 • verlichting
Ook is het belangrijk dat uw verzekering goed is geregeld. Heeft u vragen over uw motorverzekering? Bel ons gerust voor advies.
Ook als u uw motorverzekering nog niet bij ons heeft afgesloten, dan kunt u ons gewoon bellen. Wellicht kunnen wij u uw motor zelfs beter verzekeren. 
Vraag van de maand:
Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Met een rechtsbijstandverzekering verzekert u zich van juridische bijstand wanneer u een conflict heeft. Bij een conflict kunt u bijvoorbeeld denken aan:
 • een arbeidsconflict met uw werkgever
 • verkeersongeval
 • verkeerde behandeling door een arts
 • een geschil met de woningbouwvereniging
 • een gebrekkig product dat u heeft aangeschaft
 • een verkeerd geleverde keuken
 • ruzie met uw buren over een verbouwing
 • verzwegen gebreken aan een net aangeschafte woning
Als u het conflict heeft aangemeld bij de rechtsbijstandverzekeraar, dan neemt een juridisch specialist de zaak van u over. Als het conflict tot een rechtszaak leidt, dan komen deze kosten ook voor rekening van de rechtsbijstandsverzekeraar.
Sinds kort is het zelfs ook mogelijk om een eigen advocaat te kiezen, maar informeer dan eerst naar de condities die hiervoor gelden.


Bij de keuze voor de rechtsbijstandverzekering bepaalt u zelf tegen welke juridische conflicten u zich wilt verzekeren. Naast de rubriek Consumentzaken kunt u kiezen uit de rubrieken Wonen, Verkeer, Werk & Inkomen, Vermogensbeheer & Fiscale zaken en zelfs mediation bij echtscheiding. Wilt u een offerte ontvangen voor een rechtsbijstandverzekering? Bel ons op (023) 524 49 18 of mail ons.
Nieuw: meer mogelijk met Nedasco
Afgelopen jaar zijn wij een samenwerking aangegaan met Nedasco. Hierdoor kunnen wij met meer dan 70 verzekeraars zaken doen. En dat biedt meer mogelijkheden. Voor u én voor ons.

Heeft u bijvoorbeeld een verzekering bij Delta Lloyd, Goudse, Nh1816 of Klaverblad? Dan kunt u gebruik maken van onze dienstverlening en ons gratis aanwijzen als uw tussenpersoon. Zelfs zonder rekening te houden met een contractstermijn. Stuur ons een e-mail wij nemen contact met u op voor meer informatie.


Ook voor bijzondere risico's hebben wij meer mogelijkheden. Heeft u bijvoorbeeld een vakantiewoning in het buitenland? Dan kunt u via ons de Holiday Homes verzekering van Hiscox afsluiten.
Meer informatie
Heeft u vragen?
Bel ons gerust op (023) 524 49 18 of
mail ons.


 

Danny Biesbrouck
Copyright © 2016 Assurantiekantoor Biesbrouck, All rights reserved.

Wilt u deze nieuwsbrief ontvangen op een ander e-mailadres of deze nieuwsbrief niet meer ontvangen?
U kunt uw voorkeuren wijzigen of afmelden voor deze nieuwsbrief

Email Marketing Powered by Mailchimp