Stratos, altijd in ont-wikkeling!
Stratos ont-wikkelt mensen

Click2Develop.nl
voor jou én al je collega's?

Bezoek Click2Develop.nl,
het kernachtige en eigentijdse zusje
van Stratos.

Aan de Wind

Kies het ruime sop van het IJsselmeer en laat de elementen op je inwerken. Kies voor jouw rust, ruimte en tijd aan boord van de 'Stratos 1', met deskundige begeleiding en focus op wat voor jou aan de orde is.  

Gys Driessen volgt en stuurt de koers van zijn gasten, vaart scherp aan de wind of waait juist uit als dat nodig is. Sessies op het water dus! De ervaring leert dat het bijzondere belevenissen zijn, met elke keer opnieuw weer verrassende inzichten en effecten.
 
Wil ook jij - alleen, met je collega of team - in 1 of meerdere dagdelen de horizon verbreden, koers bepalen of de diepte peilen? Al filosoferend nieuwe windrichtingen verkennen of juist concreet de vaarroute uitstippelen? 

Ga dit plezierige avontuur aan en vaar mee! Het maakt niet uit wie van ons het roer neemt. Je kunt jouw tijd en toegewijde aandacht nemen voor de thema’s of keuzes die er toe doen en die het momentum verdienen.


Hoe werkt het? 
Er wordt aangemonsterd in Enkhuizen of desgewenst in een andere haven aan het IJsselmeer. De vaart wordt door ons volledig verzorgd. Ook sessies tijdens weekenddagen en aankomst op de boot de avond tevoren behoren tot de mogelijkheden. Gys begeleidt de sessies en is de schipper, een scheepsmaatje zorgt ten alle tijden voor de behouden vaart. De ‘Stratos 1’ biedt ruimte aan 6 opvarenden inclusief de schipper en zijn scheepsmaatje. 


Meer informatie of contact? 
Bel 073 – 612 17 50 en vraag naar Gys Driessen. Of stuur een e-mail naar coach@stratos.nl. Informeer gerust naar onze referenties, zij die u voor gingen delen graag hun ervaringen.

Graag tot ziens bij Stratos!
Stratos verbindt de dromen, vermogens en ambities van mensen en organisaties. Wij inspireren mensen hun talent daad-werkelijk te gebruiken om zo samen te werken aan een beter, groter geheel.
Coaching
  Loopbaanbegeleiding
Werk naar Werk
Business Coaching
Organisatiecoaching