Stratos, altijd in ont-wikkeling!
Stratos ont-wikkelt mensen

Click2Develop.nl
voor jou én al je collega's?

Bezoek Click2Develop.nl,
het kernachtige en eigentijdse zusje
van Stratos.

Rosétje met Gys

Je hebt een verantwoordelijke functie op hoog niveau. Er wordt voortdurend veel van je verwacht en je agenda is gevuld met zaken die er werkelijk toe doen. Tijd en gelegenheid om afstand te nemen van de dagelijkse hectiek is een schaars goed. Toch besef je dat af en toe bewust reflecteren en stilstaan belangrijk is.

Gun jezelf gedurende een jaar elke twee maanden jouw eigen tijd met jouw senior business- en personal coach. Twee uur onverdeelde, deskundige aandacht waarin jij bepaalt waar je dan op wilt reflecteren. Van sparren over (complexe) situaties die je in jouw werkende en/of privé leven tegenkomt tot zingevingsvraagstukken of loopbaanvragen.
 
Misschien heb je 1 belangrijk thema waar je gedurende dat jaar werkelijke verdieping of ontwikkeling in wilt bereiken. Misschien kies jij liever voor 'met een rosétje in de hand mogen leeglopen’ en al pratende vragen en antwoorden ontdekken. Waar je ook voor kiest, het kan in jouw tijd en tempo.


Voor wie? 
Voor wie onverdeelde aandacht op niveau kan gebruiken. Voor jezelf en kwesties die er toe doen.

Meer informatie of contact? 
Bel 073 – 612 17 50 en vraag naar Gys Driessen. Of stuur een e-mail naar coach@stratos.nl.

Graag tot ziens bij Stratos!
Stratos verbindt de dromen, vermogens en ambities van mensen en organisaties. Wij inspireren mensen hun talent daad-werkelijk te gebruiken om zo samen te werken aan een beter, groter geheel.
Coaching
  Loopbaancoaching
Werk naar Werk
Business Coaching
Organisatiecoaching