Stratos, altijd in ont-wikkeling!
Stratos ont-wikkelt mensen

Click2Develop.nl
voor jou én al je collega's?

Bezoek Click2Develop.nl,
het kernachtige en eigentijdse zusje
van Stratos.

Ondernemer
in al z'n facetten

Het zelfstandig ondernemerschap heeft veel voordelen; maximale ruimte voor het varen van je eigen koers, eigen verantwoordelijkheid, flexibiliteit en creativiteit! De keerzijde is dat je er vaak alleen voor staat als het wat minder vanzelfsprekend gaat. 

Als zelfstandig ondernemer zijn er geregeld vragen waarbij je best wat hulp kunt gebruiken. Het is immers heel wat om alle facetten van het ondernemerschap in de vingers te hebben! Soms zijn die vragen heel praktisch, soms meer diepgaand waarbij je behoefte hebt aan reflectie; een klankbord om mee te sparren over zaken waar je als ondernemer tegenaan loopt. Bij wie kun je dan terecht? Iemand die de taal van de ondernemer verstaat en spreekt. Iemand die voldoende kritisch is om door te vragen en je kan helpen je eigen antwoorden te vinden. Iemand die zelf ondernemer is.
 
Stratos biedt maatwerktrajecten voor ZZP-ers en ZMP-ers, voor jezelf én je organisatie. In een zorgvuldige intake brengen we in kaart waar het minder vanzelfsprekend gaat, wat de onderliggende vraag is en welke vorm van begeleiding jou kan helpen.  We helpen je onderscheid te maken tussen vragen die gaan over jou als persoon of over jouw onderneming. 
  • Zelfstandig ondernemer: past het wel bij mij?

  • Ik wil groeien: wat komt er op mij af?

  • Hoe kom ik aan nieuwe opdrachten?

  • Waarom doen mijn mensen niet wat ik wil?

  • De markt verandert: wijzig ik van koers of niet?

  • Ik twijfel of ik door wil als zelfstandige: kan ik nog wel overstappen en zo ja, hoe?

  • Hoe blijf ik geïnspireerd als het allemaal (te) vanzelfsprekend gaat?

  • Ik wil stoppen met mijn onderneming of werkende levensfase; wat betekent dit voor mij en mijn omgeving?

Meer informatie of contact?
Bel 073 – 612 17 50 of stuur een e-mail naar coach@stratos.nl voor een vrijblijvende verkenning van jouw vraag en onze mogelijkheden.

Stratos bestaat uit een team van ervaringsdeskundigen. Wij staan voor persoonlijke en professionele groei. Waar gewenst slaan we de brug naar ons netwerk voor specialisten als juristen, accountants, IT specialisten en (social media) marketeers.

Graag tot ziens bij Stratos!
Stratos verbindt de dromen, vermogens en ambities van mensen en organisaties. Wij inspireren mensen hun talent daad-werkelijk te gebruiken om zo samen te werken aan een beter, groter geheel.
Coaching
  Loopbaanbegeleiding
Werk naar Werk
Business Coaching
Organisatiecoaching