Tack för att du deltog i workshopen!

Mejl med PowerPoint-bilderna, länkar till artiklar med tips och utvärdering.

Hej <<Förnamn>>,

Ett stort tack för att du deltog på workshopen! Jag hoppas att du hade lika kul som jag och att du tog med dig ett par guldkorn att agera vidare på.

Om du har några frågor som dyker upp nu efter workshopen, skriv dem gärna på "Frågor och svar" på bloggen. Självklart kan du även spara dem till den gemensamma frågestunden vi kommer att ha den 14 oktober kl. 20:30. Mer info kommer när det närmar sig. 

Nedan kan du ladda ner en pdf-version av PowerPointen som jag använde. 

Kan jag även be dig att ta 2-3 minuter att svara på utvärderingen?

Nedan följer direktlänkar till ränta-på-ränta-verktyget, samt mallen och exemplen på en investeringsplan:

Verktyget Spirecta som jag visade bilder från är fortfarande inte släppt, men du kan göra en intresseanmälan nedan. Om du vill vara med och beta-testa, svara på det här mejlet.  Om du väljer att öppna ett konto hos en fondrobot eller nätbank, använd gärna våra sponsrade länkar nedan. Det kostar dig inte något, men gör det enklare för oss att förhandla med dem samt ger oss en liten engångsersättning. Tack på förhand:  Om du är intresserad av vår Patreon-community där du bl.a. får tips som inte kommer på bloggen, möjlighet att delta i live-poddar, träffa likasinnande, saminvestera i företag och mycket mer;

Jag och Caroline vill också passa på att återigen säga tack för ditt förtroende. Tack för att du följer vår blogg, podd och youtube-avsnitt. Det är ett förtroende som vi inte tar för givet och det betyder mycket för oss. Förhoppningsvis kan vi fortsätta skapar fler avsnitt så att vi verkligen kan hjälpas åt att bli rika tillsammans. Tack än en gång! :-) 

Lycka till med ditt sparande,
Jan Bolmeson

Länkar och referenser till artiklar på bloggen

Här kommer även några länkar till artiklar som du kan ha glädje av som vi berörde under dagen.

Här följer tips på några av de mer mjuka värdena: 

Om det är något som du inte hittar svaret på ovan, ställ gärna en fråga på bloggen eller spara den till vår digitala frågestund. 

Ansvarsbegränsning och villkor: Du får det  här mejlet eftersom du är anmäld till workshopen enligt ovan. Innehållet, åsikter och slutsatser på workshopen är INTE att betrakta som finansiell rådgivning. Jag rekommenderar alltid att ta kontakt med en licensierad oberoende finansiell rådgivare (tips ges på workshopen). RikaTillsammans AB åtar sig inget ansvar för eventuella förluster, kostnader eller andra konsekvenser som kan uppstå i och med handlingar eller åtgärder som vidtas baserat på innehållet på utbildningen.

Att investera i finansiella instrument, värdepapper och fonder innebär alltid en risk. Instrumenten kan såväl öka som minska i värde, även till följd av förändringar i valutakursen. Det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. Läs de fullständiga villkoren på hemsidan.

Copyright © 2020 RikaTillsammans AB.


Vill du ändra inställningarna för det här nyhetsbrevet?
Du kan uppdatera dina inställningar eller avprenumerera helt.
Villkor för nyhetsbrevet och integritetspolicy hittar du här.