RikaTillsammans

Nyhetsbrev #46 | Torsdagen 26 augusti 2021

Hej <<Förnamn>>,

Vi hoppas att du har haft en bra sommar och fått en möjlighet till åtminstone lite ledighet. 🙂 Här kommer en sammanfattning, med de bästa artiklarna, tipsen och diskussionerna för att ta din privatekonomi till nästa nivå, sedan förra nyhetsbrevet. 

Vi vill även passa på och tipsa om vår lilla RikaTillsammans-community. Den är till för dig som vill få exklusivt extra-material, konkreta tips på investeringar till Lekhinken, inbjudningar till FikaTillsammans-tillfällen och mycket mer. Mer info finns här på vår Patreon-sida.

Med vänliga hälsningar,
Jan och Caroline Bolmeson

 
Bild med rubriken: populäraste avsnitten på bloggen

Guldkornen på bloggen sedan förra nyhetsbrevet
Sammanställning av de enligt oss bästa artiklarna sedan Nyhetsbrev 45 innan sommaren

Nedan följer en sammanfattning av de bästa artiklarna på bloggen och i podden sedan förra nyhetsbrevet strax innan sommaren. Precis som vanligt rekommenderar vi alltid avsnitt #99 om man ska komma igång med sitt sparande. Jämte att komma-igång med sitt sparande rekommenderar vi avsnitt #190 om fyra-hinkar-modellen.

Precis som vanligt så kan du alltid läsa artikeln, lyssna på tillhörande poddavsnitt där poddar finns (leta upp RikaTillsammans-podden) och välj sedan avsnittsnummer eller titta på Youtube. 👍 


RikaTillsammans-workshop - digitalt eller live i Stockholm

Workshopen ger dig koll på det viktigaste som du behöver veta för att konkret komma igång med att spara och investera. Du kommer att kunna ställa egna frågor, få en checklista, konkreta tips och inspirationen till att faktiskt ta tag i sparandet och ekonomin.

Workshopen är till för dig som vill ha en ekonomisk trygghet, som har tänkt ta tag i sparandet, eller känner dig lite osäker och kanske har haft ett dåligt samvete kring ekonomi och t.ex. pensionen. Workshopen har även varit uppskattad bland föräldrar som tagit med sina äldre tonåringar eller vuxna barn för att ge en sund ekonomisk bas att stå på, eller bara att få samsyn kring sparande med sin partner.

  • Kommande tillfällen:
    • Stockholm: 18 september, kl. 09.00 till ca 17.00.
    • Digitalt (två kvällar): 4 och 6 oktober, kl. 20.00 till ca 22.00.
    • Digitalt (två kvällar): 16 och 18 november, kl. 20.00 till ca 22.00.
  • Mer info och bokning: via hemsidan →

Om du har några frågor, bara svara på mejlet så återkommer vi, eller läs mer på bloggen. 🙂

 

Populärt och intressant i forumet

Nedan finner du den senaste tidens mest populära och intressanta trådar i RikaTillsammans-forumet. Forumet är ett ställe där du kan ställa en fråga och få svar, hjälpa andra, träffa likasinnade eller bara läsa vad vi andra pratar om. 🙂

Här kan du se den senaste månadens mest populära diskussioner. Vi har även en sammanställning på läsvärda kommentarer och genomtänkta portföljförslag. Har du en egen fråga? Ställ den i forumet och se om vi kan hjälpas att att svara på den. 👍


Få en notis varje måndag när vi släpper ett nytt avsnitt

 

Eftersom vi är måna om din tid, din inkorg och ditt förtroende skickar vi bara nyhetsbrev när vi har något viktigt att säga och med de bästa artiklarna. 

Vi har därför fått önskemål om att skicka ut ett kortare mejl i form av en notis när vi släpper ett nytt avsnitt. Nu har vi en sådan funktion för dig som är intresserad. Genom att klicka på länken nedan, kan du prenumerera på ett automatiskt utskick som lägger en notis varje måndag morgon med den senaste artikeln på bloggen. 

Om länken ovan mot förmodan inte fungerar (då den är automatisk), använd gärna det här manuella formuläret. Självklart går det bra att svara på detta mejl för att komma i kontakt med oss.  


Tidigare nyhetsbrev

Här finner du de senaste nyhetsbreven.

Vi hoppas få återkomma lite mer frekvent framgent. 🙂


Tack för att du följer vår blogg, podd och vårt nyhetsbrev, 🙏
Jan och Caroline

Villkor och ansvarsbegränsning: Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls av RikaTillsammans lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut.

Du bör inhämta råd från licensierade oberoende rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet och situation. RikaTillsammans påminner om att handel med värdepapper är förknippad med risker. En investering kan exempelvis såväl öka som minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det investerade kapitalet.

Historisk avkastning är inte heller någon garanti för framtida avkastning. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. När du använder en länk som är markerad som (annonslänk) utgår en förmedlingsprovision till oss. Läs mer i vår annonspolicy. Här finner du fullständiga villkor för användning av webbplatsen.


Copyright © 2021 RikaTillsammans AB.

Avprenumerera | Uppdatera dina inställningar | Visa mejlet i webbläsaren