Visa nyhetsbrevet i webbläsaren →
RikaTillsammans
 

Hej <<Förnamn>>,

Idag är det min födelsedag då jag fyller 40 år.

På min födelsedag brukar jag be mina vänner om deras bästa råd eller insikt. Alla har något intressant att dela med sig av efter ett helt år.

Förra året delade jag med mig av 39 oombedda råd. I år har jag bara ett:

  • "Ge dig själv en klapp på axeln."

De flesta av oss är på någon slags resa - en ekonomisk resa, en resa i karriären, en resa som företagare, en hälsoresa, en resa i relationer eller liknande. Allt för sällan stannar vi upp, tar ett djupt andetag och uppskattar de saker som vi faktiskt gör, har gjort eller uppskattar den person vi är.

Mitt födelsdagsråd är således; ge dig själv en klapp på axeln. Uppskatta dig själv för det som du gör och har gjort. Du är viktig, duktig och det du gör och har gjort är bra. Stanna upp. Fira. Uppskatta. Ge dig själv en stund att njuta och att låta livet kännas lika bra som det är. Även om det inte känns att du är där du vill vara. Det är också en del av resan. Ge dig själv en klapp på axeln i alla fall. 🙂

Samtidigt skulle jag vilja be dig om en liten tjänst.

  • Skulle jag kunna be om en kommentar på bloggen, i forumet eller på Facebook där du delar med dig av en sak som RikaTillsammans har bidragit till i ditt liv?

Det kan vara precis vad som helst. Att ha kommit igång med ett sparande, att du har bytt en fond, startat ett konto eller något helt annat. Vad det än är, så skulle jag vilja läsa din historia.

Det är nämligen det som gör det värt allt jobbet med RikaTillsammans.

Få saker är så inspirerande som att se vilka förändringar andra har gjort i sitt liv. Tack. 🙏

Tack för att du skriver, följer och gör RikaTillsammans möjligt.
//Jan - din ett år äldre nyhetsbrevs-kompis.

 

 


Villkor och ansvarsbegränsning: Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls av RikaTillsammans lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut.

Du bör inhämta råd från licensierade oberoende rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet och situation. RikaTillsammans påminner om att handel med värdepapper är förknippad med risker. En investering kan exempelvis såväl öka som minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det investerade kapitalet.

Historisk avkastning är inte heller någon garanti för framtida avkastning. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. När du använder en länk som är markerad som (annonslänk) utgår en förmedlingsprovision till oss. Läs mer i vår annonspolicy. Här finner du fullständiga villkor för användning av webbplatsen.


Copyright © 2021 RikaTillsammans AB.

Avprenumerera | Uppdatera dina inställningar | Visa mejlet i webbläsaren