Copy
Stress-a NYT
Har du problemer med at se emailen korrekt? Se den online
 
Mere end BabyZoneterapi...
 
 
Blog om BabyZoneterapi
 
 
 
 
Mere søvn og et værktøj som har glædet mange
Velkommen til Stress-a NYT i "nye klæder".

Som mange af Jer ved, så cykler jeg fra den ene baby til den næste. Mange sætter pris på, at jeg kommer hjem til dem fremfor, at de skal komme til mig i en klinik. Det kan være svært at nå noget til en bestemt tid med en baby og alt det uforudsigelige, der kan ske - såsom gylp, når I står og ellers er klar til at tage afsted. Eller I er kommet afsted og så må I vente til næste bus, da barnevognspladserne er optaget...

Rigtig mange sætter også pris på, at de døgnet rundt kan sende en sms til mig.

I dette nummer kan du læse om Alfred og hans mor, som nu begge får mere søvn - og dit vigtigste værktøj som du altid har lige ved hånden - og som kan være med til at gøre en forskel, når din baby er utilfreds.

Du modtager Stress-a NYT, da du enten er eller tidligere har været i kontakt med Stress-a. Såfremt du har modtaget Stress-a NYT ved en fejl, afmelder du dig i bunden af dette Stress-a NYT. Jeg beklager ulejligheden.

Planen er, at Stress-a NYT fremover udkommer max 12 gange om året og har fokus på babyer og zoneterapi. Kom gerne med ønsker til indhold ved at sende en mail til hm@stress-a.dk

I ønskes alle en solrig og dejlig sommer.

Afstressende sommerhilsner
Helle Munk

PS Jeg er ude at rejse fra den 26. juli til og med den 9. august.
 
 
 
 
 
Både mor og Alfred sover nu...

Alfreds mor var træt. Hver nat vågnede Alfred flere gange og havde svært ved at finde roen og var også plaget af mavekneb. Det blev til sidst for meget og Alfreds mor sagde fra.

Hun besluttede sig for i samråd med Alfreds far, at faderen måtte klare sønnen, så hun kunne få noget mere søvn og overskud. Alfreds mor lagde sig til at sove med ørepropper i ørerne og i modsatte side af sengen, så Alfreds far nu sov tættest på Alfred i vuggen. Siden har Alfreds mor sovet i modsatte side af sengen.

Løsningen blev endvidere, at hun ammer Alfred kl. 20, hvorefter han bliver puttet. Alfreds far giver ham en flaske ved midnatstid. Alfred har siden sovet til i hvert fald til kl. 4. På 3. natten sov han helt til kl. 6.

Mange tænker sikkert, hvor gammel er Alfred? Han var knap 4 måneder, da Alfreds mor blev for træt og Alfred kom til at sove bedre! Alfred fik også zoneterapi - så nu har maven det fint - og Alfred sover om natten.
 
Vi glemmer det...
Det mest naturlige i verden glemmer vi ofte at give en tanke. Mange har sagt til mig, at det virkelig har gjort en forskel for dem, at de bevidst bruger værktøjet - deres vejrtrækning.

Når din baby bliver ked af det, så bliver du ked af det. Det kan din baby kan mærke på dig og dit åndedræt. Det er meget naturligt, at din babys gråd går lige i hjertet. I smitter hinanden og kører nemt ubevidst hinanden op. Det er dig, der har ansvaret for at bryde den "onde" cirkel, og det kan du gøre med din vejrtrækning.

Din vejrtrækning er et af dine vigtigste værktøerj. Det er ikke helt let at ændre, men prøv, når din baby er urolig næste gang. Stop op og tag nogle dybe vejrtrækninger. Den ro du herigennem opnår smitter af på din baby og kan ofte tage toppen af gråden hos den lille.

Så øv dig i dybe vejrtrækninger!
 
 
Velkommen til Stress-a NYT. Du modtager Stress-a NYT, da du enten er eller tidligere har været i kontakt med Stress-a. |
Ønsker du ikke at modtage nyhedsbrev? Afmeld
©2012 Stress-a, All rights reserved