Copy
Stress-a NYT
Har du problemer med at se emailen korrekt? Se den online
 
Mere end bare BabyZoneterapi...
 
 
 
 
 
 
Hvad bøvler babyer med?

Kære <<Fornavn:>>

Efterårssolen bager gennem vinduet, mens jeg sidder her og skriver Stress-a NYT til dig.

Sikke en sommer vi har haft og sikke et smukt efterår vi er gået i møde. Det er svært ikke at blive lidt ekstra varm om hjertet, når solen stråler ned på os. 

Jeg har mange ting jeg gerne vil dele med dig, men inden jeg kommer så langt så har jeg lyst til at fortælle dig, at første halvår af 2014 har været det halvår i min tid hvor jeg har givet flest babyer zoneterapi siden jeg startede som cyklende eller mobil babyzoneterapeut.

I dette nummer har jeg fokus på;
•    Hvad bøvler babyer typisk med?
•    Prisjustering og nu kan du betale med Swipe
•    Lær babymassage 
•    Hyldest til en mor – min oplevelse af at se hende rejse og arbejde med hendes baby, Jan, på armen

 

Hvad bøvler babyer typisk med? 
Babyer er dejlige – det ved vi!

Men engang imellem døjer de med ting, der kan gøre deres forældre og omgivelser trætte, fordi det gør dem utilpasse. Og så kommer forældrene nogen gange til mig. 

Blandt de forældre der henvender sig til mig fortæller flertallet, at deres babyer bøvler med maven. Mange kalder ”bøvlet” for mavekneb. Kendetegnene for en baby med mavekneb er typisk, at babyen vrider sig, vågner med et skrig, sover meget uroligt, krummer hænderne sammen, har udspilet eller hård mave, er utrøstelig, bliver rød i hovedet, mangler smil eller i det hele taget virker utilpas.

Mavebøvl er en ting hvor du udover at trække på en person som jeg også kan gøre en del selv. Hvad du kan gøre deler jeg med dig i mit seneste indlæg på min-mave.dk; ”Hjælp – hvad gør du, når din baby har mavekneb?”. Her får du fif til hvad du kan gøre her og nu. Jeg er en af min-mave.dks faste ekspertbloggere. Her skriver jeg om løst og fast omkring livet med babyer og småbørn. 


Swipe og prisjustering
Siden sidst har jeg tilmeldt Stress-a til Swipe, så nu har du også mulighed for betaling med Swipe. Indtil videre har fleste valgt at betale mig med MobilePay, men der er også folk der foretrækker at betale med gode gammeldags kontanter.

Pr den 1. januar 2015 justerer jeg hos Stress-a prisen til DKK 600 per behandling og indfører som noget nyt tre behandlinger for DKK 1.500  forudsat du køber alle tre gange i forbindelse med første behandling.
Priserne er også under forudsætning af, at jeg kan udføre zoneterapibehandlingen på Frederiksberg eller i Københavns kommune.
 
Kursus i babymassage – vil du deltage?
Såfremt du er interesseret i at lære at massere din baby, så instruerer jeg dig gerne sammen med din mødregruppe eller minimum fem andre kvinder. 
Du kan læse meget mere om Lær babymassage her

Send en mail til tid@stress-a.dk eller en sms til 20 74 49 47, hvis du er interesseret i at lære at massere din baby. 
Jeg glæder mig til at høre fra dig.
 
Jan på otte måneder med mor på arbejde
Har du nogensinde cyklet fra Minsk i Hviderusland til Kaunas i Litauen? Det gjorde jeg i juni i år - 410 kilometer på seks dage. Det var en oplevelse for livet og såmænd om jeg ikke også stødte på en baby her… 

De første 3 dage var turen planlagt, så vi stort set kun cyklede steder uden motoriserede køretøjer. Det førte os gennem den hviderussiske jungle, på markskel og ud af stier som jeg aldrig på forhånd ville have troet nogen kunne finde på at kalde for stier. 
Turen var ment som en hyldest og en support til biblioteksverdenen – ”cycling for libraries”. Fire cykelhold startede samtidig med kurs mod Kaunas. Nastassia fra Hviderusland stod som initiativtager og ansvarlig for hele turen fra Minsk. Med sig havde hun sin søn Jan på otte måneder. Nastassia var super professionel trods hun konstant havde Jan med sig - typisk bærende på den ene eller den anden måde.
 
Jan var med overalt! Mor og søn tog turen rundt for at hjælpe os andre i supportbil. De skulle sørge for at alt det praktiske var på plads, når vi nåede frem til hvert hvilested. Undervejs holdt Nastassia flere takketaler på de lokale biblioteker som vi besøgte – altid med Jan smilende på armen. Den sidste dag var han den yngste deltager i et biblioteksseminar der blev holdt for alle fire cykelhold.
 
Hele turen var Jan hos sin mor. Det var tydeligt, at han følte sig helt tryg og han mødte da også os andre med store smil hver gang vi kom frem til Nastassia og Jan. Det var på alle måder dejligt livsbekræftende at se, at turen var en god oplevelse for både mor og søn og at det fint kan lade sig gøre at have babyer med på farten.
 
Har du oplevet noget lignende med din baby eller dit barn? Har I rejst sammen og hvordan er det gået? 
 
Smukke og lune efterårshilsner
Helle

 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 
 
Velkommen til Babyzoneterapi nyhedsbrevet. Du modtager nyhedsbrevet, da du enten er eller tidligere har været i kontakt med Babyzoneterapi.dk eller Stress-a. |
Nej tak til at modtage flere nyhedsbreve? Afmeld
©2014 Babyzoneterapi.dk, All rights reserved