Copy
Stress-a NYT
Har du problemer med at se emailen korrekt? Se den online
 
Zoneterapi til baby i hjemmets trygge rammer
 
   
 
 
 
Hvilke gamle baby husråd kender du som babyforælder?

Kære <<Fornavn:>>

Hvor er det skønt at foråret pibler frem over det hele. Jeg nyder i den grad mine cykelture fra baby til baby, især når solen skinner. Solen gør de fleste mennesker bliver i bedre humør og det er alt andet lige hyggeligere at smile sig gennem arbejdsdagen end det modsatte. Min arbejdsdag er præget af, at jeg har travlt. I 2014 gav jeg 830 babyzoneterapibehandlinger – og stigningen i kunder med små fødder ser ud til at fortsætte her i 2015. Det er blandt andet takket være jer der læser med her – det er jeg meget taknemmelig for.
 
Barneguiden – jeg skriver en artikel til dem hver måned
Ud over travlheden med babyerne er jeg begyndt som fast skribent på Barneguiden.dk. Indtil videre er det blevet til to artikler i 2015;
10 tips til en rolig putteseance
Er din baby urolig?
Den tredje artikel er på trapperne og kommer i starten af april. Den kommer til at handle om Amning, modermælkserstatning og mavekneb. For er der mon en sammenhæng? 
 
Sygeforsikringen ”danmark” har forhøjet tilskuddet til zoneterapi
Bare lige så du ved det... Sygeforsikringen ”danmark” har igen forhøjet tilskuddet til zoneterapi. Nu er det årlige beløb på kr. 600  forhøjet til kr. 670. Det er gældende fra 2015. Du kan læse mere på sygeforsikring.dk
 
Gylper din baby - her er et godt antigylpe råd
Hvis du har en baby der gylper meget og du har prøvet at bøvse ham/hende grundigt af, gerne flere gange i løbet af et måltid, og intet ser ud til at virke. Ja, så kan hjælpen være Johannesbrødkernemel som du blander i mælkeerstatningen. Det er også muligt at blande i modermælken. Jeg har skrevet mere om det i indlægget  Gylper dit barn meget?
Jeg er gammel nok til at mene, at antigylperådet her er et gammelt husråd, som igen har set dagens lys. Sådan er det tit med de bedste husråd… de vender tilbage fra tid til anden!
Har du kendskab til andre gode gamle husråd i forhold til en baby der gylper, så hører jeg meget gerne om dem – for ofte er der noget som snakken.

Tandfrembrud og immunforsvar
En mor skrev ”Kære Helle. Du har tidligere hjulpet min lille Nanna med tandfrembrud. Nu er vi så nået så langt, at hun er startet i dagpleje for en måneds tid siden. Stort set lige siden hun startede, har hun været syg med hvis ikke det ene, så det andet - snot, hoste, feber, udslæt… eller en kombination af det hele. En veninde anbefalede mig zoneterapi som en måde at hjælpe det overbelastede immunsystem i gang igen - og det skal da i hvert fald prøves! Jo før, jo bedre. :)”
Den her historie for at minde jer om, at (baby)zoneterapi også kan både lindre ved tandfrembrud og styrke immunforsvaret – og ikke kun er godt til for eksempel mavekneb og lignende.
 
Vil du gøre mig en kæmpe tjeneste?
Jeg har brug for din hjælp. Jeg har oprettet en lokal profil for Stress-a på Google plus. I den forbindelse må du meget gerne gøre mig en tjeneste. Gå ind på Stress-a’s profil og tryk på FØLG.  Så får du også information fra livet hos Stress-a via den online platform. Har du oplevet mig live - har jeg hjulpet dit barn – så vil det være en gave hvis du vil skrive en kort anbefaling/anmeldelse inde på min profil på Google plus. Meget gerne ledsaget af et foto af din baby.
Jeg ved godt det er noget der vil tage dig lidt tid, men jeg ved også at andre forældre nyder at høre hvad andre babyforældre har oplevet og erfaret, så din anmeldelse er en gave jeg vil værdsætte meget.
 
Rigtig god påske til dig, din familie og dine venner
Babyzoneterapeuten Helle Munk


 

 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 
 
Velkommen til Babyzoneterapi nyhedsbrevet. Du modtager nyhedsbrevet, da du enten er eller tidligere har været i kontakt med Babyzoneterapi.dk eller Stress-a. |
Nej tak til at modtage flere nyhedsbreve? Afmeld
©2015 Babyzoneterapi.dk, All rights reserved