www.duikerdel.nl

Nieuwsbrief november 2017

Hallo allemaal,

In deze nieuwsbrief vindt u informatie met betrekking tot de zwemlessen en feestdagen. Veel leesplezier!

Sinterklaas en kerst
Sinterklaas
We krijgen vragen over de lessen op 5 december. In de vorige nieuwsbrief hebben we kenbaar gemaakt dat de lessen op 5 december door gaan. Omdat het nog niet bij iedereen bekend is willen we dit nogmaals kenbaar maken.

Kerst
In de kerstvakantie komen de lessen zoals elk jaar te vervallen. De kerstvakantie start voor Duikerdel op zondag 24 december en duurt tot zondag 7 januari. De lessen op zaterdag 24 december gaan gewoon door. In het nieuwe jaar gaan de lessen op  maandag 8 januari weer van start. Voor de vakantie ontvangt u nog een nieuwsbrief met al onze vakantieactiviteiten.
Nieuwe eisen zwemABC
Vanaf januari 2018 is er een verandering van de eisen voor de zwemdiploma’s. Zo komt er een nieuwe uitstraling van de diploma’s, komen er vaardigheden bij en worden bestaande vaardigheden anders beoordeeld.

Het NRZ-NPZ wil dat binnen een jaar alle zwembaden zijn overgestapt naar de nieuwe eisen. Daar gaan we als Duikerdel zeker aan voldoen en wij zullen u hierover op de hoogte houden.
Tip: Verbeter de motoriek
Tijdens de zwemlessen zien wij regelmatig kinderen die moeilijkheden hebben met hun motoriek. Dit kan bepaalde problemen opleveren bij zwemonderdelen zoals de borstcrawl. Om dit te kunnen verbeteren heeft Duikerdel de volgende tips: poets je tanden op één been, huppel van je huis naar de auto of houdt samen een ballon hoog.

Veel beweegplezier allemaal!
Zeemeerminzwemmen en haaienzwemmen

Altijd al eens als een haai of zeemeermin door het water willen zwemmen. Dat kan nu ook bij Duikerdel. Regelmatig wordt er een nieuwe clinic gestart bestaande uit 4 lessen. De lessen worden gegeven op maandag van 17.30 uur tot 18.00 uur.

De volgende data starten de nieuwe clinics: 3 december, 15 januari en 12 februari. Misschien leuk als cadeau voor Sinterklaas of Kerst?

Kadotip!

Een leuk cadeau als kleinigheidje in de schoen of voor pakjesavond.

Onze leuke Duikerdel zwemtassen zijn ook te koop. Voor slechts € 7,50 heeft u een leuke tas. Of wat dacht u van een vrijzwemkaartje samen met een flesje doucheschuim? Gezellig ingepakt met een wuppie van onze mascotte Dolly de clown.
 

Namens team Duikerdel wensen we u veel zwemplezier en een fijne Sinterklaas.

Like ons op Facebook
Ga naar onze website


Contactgevevens:
Zwembad Duikerdel (Sport Servicepunt Langedijk)
Oostelijke Randweg 15
Noord-Scharwoude, Noord-Holland 1723 LH
Netherlands

Add us to your address book


Copyright © 2017 Zwembad Duikerdel (Sport Servicepunt Langedijk), All rights reserved.