Copy
View this email in your browser
Kedves Vásárlónk!

A legújabb Rubik Shop hírlevélben egy olyan speciális Rubik kockát mutatunk be, amellyel úgy is lehet játszani, hogy oda sem nézel!

Ez a gyengénlátóknak és vakoknak készült, dombornyomott 3x3x3 kocka, melynek elemei nemcsak különböző színekkel, hanem különböző  tapintható mintákkal is meg vannak jelölve.

Ez a termék fejlesztő játékként is sikerrel alkalmazható: kisgyermekek, idősek, autizmussal élők vagy koordinációs zavarokkal küzdők számára is hasznos a vele való játék, hiszen a látás és tapintás összehangolása, az érintésen keresztül történő érzékelés, a koordináció, a koncentráció, a memória, és a logikai készségek fejlesztésére kiválóan használható. Ajánljuk továbbá mindenkinek, aki újabb kockás kihívásra vagy izgalmas szórakozásra vágyik. Te ki tudod rakni úgy a Rubik-kockát, hogy nem látod?
A vakoknak és gyengénlátóknak készült kocka a hagyományos Rubik kocka egy továbbfejlesztett változata: formájában, méretében, szerkezetében azonos azzal, különlegességét a csempékre nyomott domború minták adják. Pöttyök, karika, X, négyzet, teli kör és sima felület jelölik az egyes színeket. Pusztán tapintás útján így könnyedén megkülönböztethetőek az elemei, innen pedig már csak rajtad a sor, hogy hogyan rakod ki!
RENDELD MEG A RUBIK SHOPBÓL!
Rubik Kocka Hivatalos Fórum
Instagram
Rubik Shop
Email
Megosztom
Továbbítom
Copyright © *2018* *Rubik Webshop & Artrade Kft.* All rights reserved.
Kizárólagos Rubik Brand képviselő.


Címünk: 1115 Budapest, Bartók Béla út 152/C fsz.7-9.
(a 136 melletti sárga épületben)
Telefon: +36-1-786-17-01, +36-1-789-58-62
Weboldal: Rubik Shop
E-mail cím: shop@rubik.hu


Feliratkozom a Rubik hírlevélre
Frissítem az adataimat       Leiratkozom

Ezt a hírlevelet azért kaptad tőlünk, mert korábban a Rubik Shopból rendeltél terméket,
melyben reméljük azóta is sok örömed leled!


Email Marketing Powered by Mailchimp