Copy
SocialMediaMonteur dagboek oktober 2014
View this email in your browser
Zoals een automonteur zorgt dat jouw auto elke dag start en veilig blijft rijden,
zorgen onze socialmediamonteurs dat jij veilig en snel jouw online reisdoel bereikt.

 

Dagboek van de @SoMeMonteur 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Google Plus
YouTube
Website
Email
Ik heb een monteur nodig

Nieuwe slimme blogfunctie in LinkedIn: “Long form posts”


Sinds enkele weken rolt LinkedIn een nieuwe functie uit voor alle gebruikers; het zogeheten “Long form posts”. Een functie die voor Influencers al lange tijd beschikbaar was maar nu voor alle LinkedIn gebruikers beschikbaar wordt. 


 
Lees meer

Twitter Cards, wat is het? En wat kunnen we ermee?


Met Twitter Cards kan je foto’s, video’s en andere media toevoegen aan je tweet zodat er meer op geklikt wordt en Twitter meer verkeer naar je website genereert. En door een stukje HTML code toe te voegen aan je website, wordt aan tweets van gebruikers die jouw url noemen een “Card” toegevoegd die zichtbaar is bij al hun volgers.

Lees meer

Gratis YouTube Tips! Deel 1


Nog dagelijks komen we YouTube-kanalen tegen die niet of nauwelijks ingericht zijn. De foto, header en de vermelding van website en social media zijn vaak ingericht. Maar wist jij dat je ook gebruikt kunt maken van een standaard watermerk in jouw video? Of een aanbevolen video kan plaatsen in jouw video?

Lees meer

Nieuw: Twitter Analytics


Weet jij hoevaak je tweets bekeken worden? En hoeveel interactie er is? 
 
Sinds enkele dagen zijn er twitter statistieken te bekijken met Twitter analytics. Net als Facebook, YouTube en Google kunnen we nu ook eenvoudig onze resultaten op twitter meten. Helaas zijn de resultaten in het verleden niet zichtbaar. Je dient je eerst aan te melden, vervolgens zullen al je tweets vanaf dat moment in de analyse worden meegenomen.


 
Lees meer

Vind jij snel de juiste contacten binnen je LinkedIn connecties?


Hoeveel connecties heb jij inmiddels binnen LinkedIn? Bij mij zijn het er door de jaren heen een kleine duizend geworden….. Lukt het jou om snel de juiste mensen te vinden? Of een bepaalde groep te selecteren. En heb jij ook dat je soms weet wie je zoekt maar niet meer op zijn of haar naam kunt komen?

Lees meer

Hyperlapse van Instagram


Instagram introduceerde deze week Hyperlapse een nieuwe app om hoge kwaliteit time-laps video’s te maken. En zelfs in beweging. Traditionele time laps video’s verwachten dat je je smartphone of camera stil houdt terwijl je filmt.

Lees meer
Tweet
Share
Share
+1
Forward to Friend
Copyright © 2014 SocialMediaMonteur, All rights reserved.
Als relatie van SocialMediaMonteur en/of NewMediaBrains houden we je graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de online wereld.

Onze adresgegevens zijn:
SocialMediaMonteur
Metaalhof 27
3067 GM Rotterdam
06 - 24 55 05 48
info@SocialMediaMonteur.com