Copy
El butlletí #energiadelesplai consta de notícies, recursos i informacions d'Esplais Catalans per als monitors, monitores, socis, sòcies i totes les persones que treballeu i us interesseu pels esplais! En rebreu una nova dosi cada mes!

Ja tenim data per a l'estrena del documental "Transformar educant"!

Serà el proper dijous 2 DE FEBER a les 19:45h als Cinemes Girona!
Sortegem 30 ENTRADES DOBLES per venir a l'estrena! En aquesta notícia trobareu tota la informació sobre l'estrena i el formulari per entrar al sorteig.
Teniu fins el 22 de gener a la nit per omplir-lo!!

Fes clic en aquest enllaç per veure el tràiler del documental.
Ja hem rebut a la seu d'Esplac els 200 exemplars del llibre "Transformar Educant: una història dels esplais catalans", coordinat per Esplac i escrit per l'historiador Albert Claret, amb pròleg del periodista Carles Capdevila.
 Aquesta setmana donarem més informació a les col·laboradores del Verkami sobre com poder-lo recollir i a la resta us direm com el podeu aconseguir!

Voleu practicar el consum responsable, l'autosuficiència, la sobirania alimentària, la responsabilitat ambiental i/o l'economia social i solidària a l’esplai?
La Comissió Reduint Petjada d'Esplac us proposa els següents recursos.

Ja hem obert les inscripcions per que pogueu apuntar-vos a les Jornades Formatives que organitzem Esplac i l'Escola Lliure el Sol de l'1 al 10 de febrer.
Més informació aquí

 

"Entrem, fem i deixem pas": Presentem un nou decàleg que dóna eines per planificar i treballar el relleu generacional a l'equip de monitors i monitores.
Llegeix aquí la notícia.

 

La Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia convida als grups de joves dels esplais d’Esplac al Teatre Fòrum “1.000 likes” de la companyia Nus-Teatre. Es tracta d’una obra sobre les relacions a través de les xarxes socials i el ciberassatjament.

L’activitat tindra lloc el proper dissabte dia 11/02/2017 a les 17h. És totalment gratuïta, però cal confirmar l’assistència a fundacio@ferrerguardia.org perquè l’aforament és limitat.
  • El Sector BAGES BERGUEDÀ ja hem tancat el format i les activitats per la retrobada de monis del 24 i 26 de març. Els objectius seràn la formació, l'intercanvi d'experiències i la cohesió del sector.
  • Els Grups de Treball del Sector BAIX LLOBREGAT estan començant a engegar-se. En tenen dos: un de participació i un de consum responsable. A més a més, juntament amb el SECTOR PENEDÈS, GARRAF I ANOIA i amb el SECTOR CAMP DE TARRAGONA han decidit la data de la TJI, que tindrà lloc el 25 i 26 de març.
  • El Sector CAMP DE TARRAGONA farà la Trobada de Monis el cap de setmana del 4 i 5 de març al Serral. D'altra banda, l'Avellanada (primera trobada de grans del sector) tindrà lloc a Tarragona el 25 i 26 de març. 
  • El Sector GIRONA farà la propera trobada d'infants a Medinyà el 18 de febrer.
  • El Sector MARESME farà una segona Trobada de Monis el 18 i 19 de març per preparar la Trobada General del Sector, que serà el 20 i 21 de maig. El sector està preparant aquesta trobada amb la participació dels infants i joves dels espalis, i faran uns vídeos per recollir les seves propostes de cara a la trobada. 
  • El Sector OSONA RIPOLLÈS farà la trobada de monis amb el Sector Girona el cap de setmana del 18 i 19 de març.
"El Consell ofereix un espai exclusiu de punt de trobada entre entitats juvenils que serveix per enfortir les relacions i la xarxa associativa"

Entrevistem Miki Rueda, comissionat d'Esplac al Consell Nacional de la Joventut de Catalunya
Llegeix l'article
En Dani Costa, membre de l'Equip de Coordinació d'Esplac, reflexiona sobre el treball en grup i la cerca de consensos en les decisions.
 
Esplac.cat
Esplac.cat
Som Esplai
Som Esplai
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Instagram
Instagram
Correu
Correu
ESPLAIS CATALANS – ESPLAC

c. Avinyó, 44 2n | 08002 Barcelona | T. 93 302 61 03 | esplac@esplac.cat | www.esplac.cat
Si vols deixar de rebre aquesta informació envia un correu amb el subjecte BAIXA a la direcció:
esplac@esplac.cat


This email was sent to <<Correu electrònic>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Esplais Catalans, Esplac · Carrer Avinyó, 44 - 2on · Barcelona, Barcelona 08002 · Spain

Email Marketing Powered by Mailchimp