Copy
El butlletí #energiadelesplai consta de notícies, recursos i informacions d'Esplais Catalans per als monitors, monitores, socis, sòcies i totes les persones que treballeu i us interesseu pels esplais! En rebreu una nova dosi cada mes!

L'AGO d'Esplais Catalans es celebrarà el proper 29 de novembre al Teatre La Peni de Molins de Rei

Un any més celebrem l'Assemblea General Ordinària d'Esplais Catalans, el moment més important de l'any pels esplais! Enguany ens trobarem al teatre La Peni de Molins de Rei, el dia 29 de novembre.

Com sabeu, l'assemblea és el màxim òrgan de decisió de la nostra associació i l'espai on validem allò que hem fet el curs passat, donem la benvinguda a nous esplais, escollim nous membres de l'Equip de Direcció i aprovem el pla de treball i el pressupost associat.

La participació de totes i tots és, per tant, importantíssima! Per això podeu trobar al web des del 23 d'octubre la documentació que necessitareu per poder-la treballar amb temps.

 Clica per anar a la pàgina de l'AGO

Per tal d'aclarir el funcionament de l'Assemblea General, quins són els documents que votarem i com es presenten esmenes o resolucions, hem publicat una infografia a mode de guia de participació! #resnoensatura

→Clica per veure la infografia
  • Els esplais del BAGES-BERGUEDÀ i OSONA-RIPOLLÈS celebren la Diada Universal dels Drets dels Infants (DUDI) el 21 de novembre a Sallent i Vic respectivament. Durant el dia, hi ha programades activitats i animacions amb la participació infantil com a protagonista.
  • El 14 i 15-N tindrà lloc la Trobada de Monitores del sector BARCELONA a Caldes d'Estrac. Es preveu una forta participació, també de monis dels esplais del MARESME.
  • Al BAIX LLOBREGAT els esplais celebren també la DUDI a Sant Esteve de Sesrovires el 21-N. Han organitzat 3 comissions per gestionar la preparació.
  • El sector VALLÈS ha convocat una reunió extraordinària el 8 de novembre per preparar l'AGO d'Esplais Catalans del 29-N.
  • Els esplais de CAMP DE TARRAGONA i del PENEDÈS-GARRAF estan preparant la DUDI i tancant l'espai on faran les activitats.
  • La Diada dels Drets dels Infants també es celebrarà al BARCELONÈS NORD! Cada esplai farà activitats similars a les places de les seves localitats i després muntaran un vídeo conjunt.
  • Els tres esplais de GIRONA es troben el 8 de novembre per parlar sobre la constitució del nou sector a l'AGO i planificar els futurs projectes del curs.
* Amb el redisseny del web d'Esplac.cat, els sectors geogràfics guanyen protagonisme i visibilitat! Cada sector té ara una pàgina pròpia al web, amb una llista dels esplais del sector, l'EGS del curs i l'actualitat del sector. A la pàgina dels Sectors Geogràfics podeu clicar a un dels mapes i entrar a l'espai web del vostre sector! Poc a poc l'anirem alimentant amb les activitats que feu als esplais!
Ja podeu veure el vídeo-resum de l'Esplaiada 2015 de Llagostera! #Tenimveu

Estem treballant en un estudi per conèixer la història dels Esplais, per tal de crear una publicació i, al final del procés, realitzar un documental. Això donarà a conèixer els orígens i la trajectòria històrica del nostre moviment educatiu. Ens ajudes? Contesta el formulari que trobaràs en aquesta notícia!

Llegir notícia

Històricament, l’esplai SCV-El Clot ha tingut sempre una dèria especial pel relleu i per la formació de les joves que esdevenen monitores. Al Som Esplai ens expliquen els 3 blocs en què enfoquen aquest procés, en constant qüestionament i millora.

Llegir article

Volem adaptar-nos als nous temps i fer les nostres eines més atractives, adaptades i accesibles. És per això que, com havíem previst al nostre pla de treball, hem presentat un redisseny del web per tal de fer-la més atractiva visualment i més accessible. Descobreix en aquesta notícia les 10 novetats!

Llegir notícia

Els grups de joves són una peça clau per al relleu dins l’esplai, i cada esplai hi treballa de maneres diferents. L'esplai La Guineueta ens explica com a través del Grup d’Adolescents Guineueta generen un espai de creixement personal i col·lectiu.

Llegir l'article

Esplac.cat
Esplac.cat
Som Esplai
Som Esplai
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Instagram
Instagram
Correu
Correu
ESPLAIS CATALANS – ESPLAC

c. Avinyó, 44 2n | 08002 Barcelona | T. 93 302 61 03 | esplac@esplac.cat | www.esplac.cat
Si vols deixar de rebre aquesta informació envia un correu amb el subjecte BAIXA a la direcció:
esplac@esplac.cat