Copy
El butlletí #energiadelesplai consta de notícies, recursos i informacions d'Esplais Catalans per als monitors, monitores, socis, sòcies i totes les persones que treballeu i us interesseu pels esplais! En rebreu una nova dosi cada mes!

Fins el 27 de febrer us podeu inscriure a la cinquena edició de l’escola d’Esplac, que enguany porta per lema “Som diverses, som inclusives” i tindrà lloc l’11 i 12 de març a Vic. 

Seguint el format de les jornades de l’any passat, comptarem amb una ponència d’obertura, tres taules rodones, experiències inclusives, un espai de creació i una ponència de cloenda.

Podeu consultar tota la informació del programa a la pàgina de l’Escola d’Esplac al web. 

El passat dia 2 de febrer vam celebrar l'estrena del documental "Transformar Educant" als Cinemes Girona de Barcelona. 
En aquest vídeo-resum et mostrem com va ser l’estrena del documental.
En aquest àlbum publicat a Facebook podreu trobar totes les fotografies que us vau fer al "photocall" de l'esdeveniment. 

Apunteu-vos a la Queer Easter 2017!

Cultura pop i educació és la temàtica d'aquest any! Inscripcions obertes fins el 21 de febrer per aquest seminari internacional de temàtica LGBTiQ, que es farà a 30km de Berlin del 10 al 17 d'abril! Més informació al web d'Esplac. 

  • El Sector BARCELONÈS NORD està preparant la Trobada General de Sector que tindrà lloc el proper 18 de març sota el centre d'interès dels refugiats.  
  • El Sector BAIX LLOBREGAT farà formació aquest trimestre sobre Resolució de Conflictes, aquest diumenge dia 19 al matí. D'altra banda, a l'última assemblea, van decidir posicionar-se en contra del Pla Caufec. 
  • El SECTOR PENEDÈS, GARRAF I ANOIA ja està preparant lo Descalça't, que tindrà lloc el 14 i 15 de maig
  • El Sector CAMP DE TARRAGONA farà la Trobada de Monis el cap de setmana del 4 i 5 de març al Serral. 
  • El Sector GIRONA farà la propera trobada d'infants a Medinyà el 18 de febrer.
  • De cara a la Tropicalitza't!, el Sector MARESME ha creat un procés participatiu amb els vídeos on els infants fan propostes d'activitats que els agradaria fer a la trobada. Conjuntament amb la pluja d'idees que han fet les monitores, es decidiran les activitats que duran a terme.
Compartim aquest article de la Sílvia Luque (de la Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia) reflexionant sobre xarxes socials i ciberassetjament.

Llegeix l'article
Aquest article, escrit per Mariona Zamora (i publicat orginalment al web d'Ulleres per Esquerrans), us ajudarà a detectar elements, sovint invisibles o inconscients, que reprodueixen patrons tradicionalment masculins i desigualtats de gènere dins de les nostres associacions.
 
Esplac.cat
Esplac.cat
Som Esplai
Som Esplai
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Instagram
Instagram
Correu
Correu
ESPLAIS CATALANS – ESPLAC

c. Avinyó, 44 2n | 08002 Barcelona | T. 93 302 61 03 | esplac@esplac.cat | www.esplac.cat
Si vols deixar de rebre aquesta informació envia un correu amb el subjecte BAIXA a la direcció:
esplac@esplac.cat


This email was sent to <<Correu electrònic>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Esplais Catalans, Esplac · Carrer Avinyó, 44 - 2on · Barcelona, Barcelona 08002 · Spain

Email Marketing Powered by Mailchimp