Copy
El butlletí #energiadelesplai consta de notícies, recursos i informacions d'Esplais Catalans per als monitors, monitores, socis, sòcies i totes les persones que treballeu i us interesseu pels esplais! En rebreu una nova dosi cada mes!

Ens veiem aquest cap de setmana a Vic per debatre, aprendre i aprofundir sobre la diversitat a l'esplai!  

Tota la informació que necessites la trobaràs aquí

PROGRAMA
DISSABTE 11

 • Arribada i inscripcions (9-10h)
 • Presentació de l’Escola d’Esplac (10.30-10.45h)
 • Ponència d’obertura: Edgar Iglesias (10.45-11.15h)
 • Taules Rodones (11.30-14h)
 • Experiències (16.15-19.45h)
 • Activitat de nit

DIUMENGE 12

 • Espai de treball (10-12h)
 • Ponència de tancament: Fatiha El Mouali (12.30-14h)

En aquest enllaç pots llegir qui son els i les ponents que formaran part de les taules rodones que tenim preparades. 

Edgar Iglesias, antropòleg i doctor en pedagogia, obrirà amb la seva ponència l'Escola d'Esplac 2017. En aquest vídeo us anima a participar en aquestes jornades formatives que es fan l'11 i 12 de març a Vic sota el lema: "Som diverses, som inclusives".

La Fatiha El Mouali, economista, tècnica d’acollida i activista contra la islamofòbia, serà l'encarregada de realitzar la ponència de tancament de l#EscolaEsplac17! Llegeix tota la informació aquí.

La trobada d’infants que va celebrar el sector Girona el passat dia 18 va tenir un moment especial: va servir per donar la benvinguda a l’esplai Medinyà! Tota la informació la trobaràs en aquesta notícia

 

La teva col·laboració ens fa créixer i consolidar la nostra feina!
Converteix-te en soci/a col·laborador/a d’Esplais Catalans i gaudeix de tots els avantatges! T’hi apuntes?

 • El SECTOR BARCELONA celebrarà les Vesprades el dia 3 de març al Casal de Joves Girapells; després de les formacions hi haurà sopar i festa. Per altra banda, la Konjuntivitis tindrà lloc el 25 i 26 de març en diferents localitzacions. Per últim, esmentar que el principal objectiu de l’EcoFin d’enguany serà establir-se com un grup de pressió per anar a les banques ètiques per obrir comptes dels esplais amb les millors condicions, rebaixar comissions, etc
 • El SECTOR BAIX LLOBREGAT celebrarà la TJI-CIM el cap de semana del 25 i 26 de Març a Vila-seca, juntament amb el Sector Camp de Tarragona i Penedès Garraf. La comissió encarregada de peparar-la ja està en marxa!!
 • La Trobada de monis del SECTOR CAMP DE TARRAGONA tindrà lloc el cap de semana del 4 i 5 de març a l’Alberg el Sarral.
 • El 18 i 19 de març el SECTOR GIRONA farà la trobada de monis juntament amb el SECTOR OSONA-RIPOLLÈS.
 • Aquell mateix cap de setmana (18 i 19 de març) també es celebrarà la trobada de monis dels SECTOR MARESME per preparar la Tropicalitza’t, que tindrà lloc a Montgat. 

"L'Esplai Agrupa, convençut de la capacitat pedagògica de la música i amb l’esperança de recuperar una mica aquell esperit hippie-guitarrista de la rotllana al voltant del fanalet, vam decidir renovar el cançoner aprofitant el 35è aniversari de l’esplai"

L'Airald Mallafré ens explica en aquest article com va ser el procés i reivindica la importància dels cançoners al Som Esplai


Llegeix l'article
Sí, sabem que ahir et va passar TOT...
No et perdis els 10 gifs que il·lustren els moments que SEMPRE vius quan celebres el Carnestoltes a l'esplai.
Recuperem l'entrevista que vam fer a Edgar Iglesias, l'antropòleg i pedagog que farà la ponència d'obertura de l'Escola d'Esplac. Podeu llegir una entrevista que vam publicar al Som Esplai en què parla de diversitat sociocultural, educació i esplai.
La campanya El recurs del mes vol fer arribar els recursos d’Esplac als esplais i explicar i valorar el seu potencial educatiu. Pots trobar la fitxa a la secció de Recursos Didàctics del web i a les xarxes socials. Aquest mes, el recurs compartit és el Mirall de Realitats, un llibre que us ajudarà a potenciar la participació i les accions de sensibilització, reflexió i debat entorn a la diversitat cultural.
Esplac.cat
Esplac.cat
Som Esplai
Som Esplai
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Instagram
Instagram
Correu
Correu
ESPLAIS CATALANS – ESPLAC

c. Avinyó, 44 2n | 08002 Barcelona | T. 93 302 61 03 | esplac@esplac.cat | www.esplac.cat
Si vols deixar de rebre aquesta informació envia un correu amb el subjecte BAIXA a la direcció:
esplac@esplac.cat


This email was sent to <<Correu electrònic>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Esplais Catalans, Esplac · Carrer Avinyó, 44 - 2on · Barcelona, Barcelona 08002 · Spain

Email Marketing Powered by Mailchimp