Copy
El butlletí #energiadelesplai consta de notícies, recursos i informacions d'Esplais Catalans per als monitors, monitores, socis, sòcies i totes les persones que treballeu i us interesseu pels esplais! En rebreu una nova dosi cada mes!

Us facilitem tres documents gràfics que us poden ajudar a encarar el curs 2016/2017

Comença el curs esplaiero i cal tenir-ho tot a punt. Quina documentació ens caldrà abans d'iniciar el primer trimestre? Quins recursos pot oferir-nos Esplac? Hi ha trobades generals enguany?

Amb l'agenda d'aquest curs a mà, podeu apuntar-vos les dates que hem marcat al calendari (també l'adjuntem sota la notícia). 
També hem elaborat una graella amb la documentació necessària per al curs i per les activitats de cap de setmana i estiu i, per últim, un resum gràfic de recursos que podem oferir-vos des d'Esplac.

Per un curs participatiu i transformador!

A Esplais Catalans, volem seguir treballant per a apoderar monitores, infants i joves en el coneixement dels Drets dels Infants. Repassem recursos i publiquem un Recull de Bones pràctiques sobre Participació Infantil.
 Més info al web

Recull de fotografies de les visites d'estiu!
Al flickr d'Esplais Catalans hi podeu trobar un àlbum que recull les fotografies de les visites d'activitats d'estiu! Hi surt el vostre esplai?
Som #MonisImparables | Resum Monifesta't 2016
Comencem el curs recuperant el vídeo-resum de la Monifesta't, la gran activitat general del curs passat! Engeguem motors recordant que som #MonisImparables!
El passat dissabte 23 de juliol es va donar el tret de sortida a l’IFM Camp 2016, una activitat internacional de gran magnitud de la que ja hem parlat durant el curs a través de la web, les reunions de la Comissió Internacional i les xarxes socials d’Esplac.
 Mira el recull de fotografies
Us volem desvetllar quins han estat els 7 articles amb més visites d’aquest curs.
Si no els vau poder llegir quan es van publicar, ara pot ser un bon moment per recuperar-los i compartir-los!


 Visita la llista al SomEsplai
Hem engegat la campanya El recurs del mes per fer arribar els recursos d’Esplac als esplais i explicar i valorar el seu potencial educatiu. A partir d’ara, cada mes inclourem una nova fitxa que presenta un recurs, les seves característiques i per a què serveix al butlletí #Energiadelesplai d’Esplais Catalans.
Esplac.cat
Esplac.cat
Som Esplai
Som Esplai
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Instagram
Instagram
Correu
Correu
ESPLAIS CATALANS – ESPLAC

c. Avinyó, 44 2n | 08002 Barcelona | T. 93 302 61 03 | esplac@esplac.cat | www.esplac.cat
Si vols deixar de rebre aquesta informació envia un correu amb el subjecte BAIXA a la direcció:
esplac@esplac.cat


This email was sent to <<Correu electrònic>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Esplais Catalans, Esplac · Carrer Avinyó, 44 - 2on · Barcelona, Barcelona 08002 · Spain

Email Marketing Powered by Mailchimp