Copy
"Sprinkle is my home, and you are my mother"
(Sambulo, een van de Sprinkle-kinderen)

Onze kinderen groeien, ons project ook.

BOUW STUDIELOKAAL /
NIEUWE SCHOUW

Dankzij steun van Lions Club Boom en Lions Club Knokke/Tentuinstelling konden we ons studielokaal afwerken. Begin volgende maand wordt het bemeubeld en in gebruik genomen. Naast huiswerkruimte zal het gebouw dienst doen als computer- en leslokaal met externe lesgevers. Zo is er al een EHBO cursus gepland en komt er een cursus Engels. We willen in de toekomst ook internet installeren maar dat blijkt geen evidentie in dit afgelegen gebied. Ook dankzij de financiële en uitvoerende hulp van Lions Club Boom werd een nieuwe schouw voor onze kachel gebouwd, noodzakelijk voor de koude winters in de bergen.


TANDJES EN GAATJES

Tandarts Britt kwam voor de tweede maal als vrijwilliger naar Sprinkle om alle tandjes te controleren en indien nodig te vullen. Voor één van onze kinderen met een heel slecht gebit zorgde ze ook voor een prothese. Een grote hulp voor Sprinkle, en er wordt nu veel beter gepoetst :)

 

"It always seems impossible until it’s done."
(Nelson Mandela)

BEROEMDE GASTSPREKER:
DENNIS GOLDBERG

Dennis Goldberg, anti-apartheidsstrijder en vriend van Nelson Mandela, kwam een inspirerende voordracht geven voor onze kinderen en lokale bewoners. Een uniek evenement waar we heel trots op zijn!


REACTIES VAN BELGISCHE BEZOEKERS

Er komen vaak Belgische toeristen langs ons project. Dit zijn enkele hartverwarmende reacties die we kregen:

“Wij waren heel enthousiast over de positieve sfeer, kinderen, helpsters, geniale tuinman en de jonge maar sterke Patience. Wat hier al werd gerealiseerd is indrukwekkend! Proficiat!”

“Heel veel succes nog met dit geweldig initiatief, we merkten meteen dat de kinderen daar met veel liefde opgevangen worden!”


ZE WORDEN GROOT

Sprinkle bestaat 10 jaar en ook onze kinderen gaan naar een volgende fase in hun leven. Zo doen er al twee hogere studies (tandheelkunde en bedrijfsmanagement) en ook dit jaar vierde Nontando haar prom-night!


SPRINKLE BELLS

Op 10 & 11 december is er weer Sprinkle Bells kersthappening, met unieke geschenken en internationale gerechten.


BEDANKT AAN AL ONZE SPONSORS!

Klusjesman Alfred bouwde tegen beter weten in een stenen fundering voor de trampoline. Toen paste die natuurlijk niet meer en het regenwater bleef in de put. Hij vertelde ons toen trots dat hij een zwembad had gebouwd...en zo blijven we bezig...:)
Onze Zanele eindigde dit jaar tweede in het nationaal kampioenschap tafeltennis voor jongeren. Way to go!
"Poverty is no accident. Like slavery and apartheid, it is man-made and can be removed by the actions of human beings."
(Nelson Mandela)


This email was sent to <<Email>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Sprinkle · Nattenhaasdonk 3 · Bornem 2880 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp