Copy

Bekijk deze email in je browser.

Beste Sprinkle vrienden,

De afgelopen maanden waren heftig in Zuid-Afrika. Zoals verwacht houdt het Coronavirus er lelijk huis, en tot op heden is maar 5% van de bevolking ingeënt. Tot nu toe zijn we bij Sprinkle wel van grote problemen gespaard gebleven en is geen van de kinderen of personeel besmet geraakt.

Helaas is er nu een derde golf en pieken de cijfers weer en alsof dat nog niet genoeg is zijn er sinds een week heel veel rellen en plunderingen nadat ex-president Zuma naar de gevangenis moest. Alles is gesloten, er zijn wegbarricades, scholen zijn dicht en het leger is ingezet. Gelukkig is het op het platteland minder erg dan in de steden en zijn we bij het Sprinkle-huis nog relatief veilig. Grootste probleem is nu aan voedingswaren te geraken,  niet evident bij plunderingen en wegblokkades.

Maar zoals gezegd slaan de Sprinkle-kinderen zich er schitterend door. De meesten hebben ondanks schoolsluitingen ook goede resultaten op school en we hopen dat de achterstand niet te groot zal worden. Vooral voor onze leerlingen in het laatste middelbaar is dat uitermate belangrijk, aangezien de examenvragen voor elke school dezelfde zijn en kinderen in het staatsonderwijs al een achterstand hebben op privéscholen.

Momenteel krijgen ze in het middelbaar wel bijlessen voor en na de schooluren. Wat ook positief is, is dat het personeel en de lokale manager uitstekend werk verrichten en goed georganiseerd zijn. Een grote geruststelling voor ons!

Op financieel vlak zijn we 2020 doorgekomen dankzij vele gulle giften en grote respons op onze wijnactie, waarvoor oprechte dank! Voorzichtig beginnen we terug evenementen te plannen: op 29 augustus staan we met een eetstand op de “Dag van de Bornemnaar” en als alles goed verloopt is er dit jaar opnieuw een kerstmarkt “Sprinkle Bells” begin december.

Om dit jaar verder te kunnen werken lanceren we bij deze
een nieuwe wijnactie, de bestelinfo vindt u hier.
Sprinklewijnen.pdf / Bestelformulier.doc

Giften vanaf €40 zijn fiscaal aftrekbaar en betekenen voor ons altijd een enorme steun. (Giften vanaf €40/jaarbasis, KBS, BE10 0000 0000 0404, mededeling 015/0350/00097)

We danken u van ganser harte voor uw steun en vertrouwen
 en wensen u een veilige, gezonde zomer toe.


Het Sprinkle teamThis email was sent to <<Email>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Sprinkle · Nattenhaasdonk 3 · Bornem 2880 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp