Copy

Bekijk deze email in je browser.
Hallo allemaal,

Het is bijna december en in het Sprinkle weeshuis bereiden de kinderen zich voor op de komende examens en zomervakantie...alles is omgekeerd aan de andere kant van de wereld! 
Ook in Belgie is het najaar traditiegetrouw een drukke periode voor Sprinkle. Zo is er onze wijnverkoop, waarvan de opbrengst dit jaar zal gebruikt worden voor het bouwen van een studielokaal en een internetverbinding.

Klik hier om meer informatie over de wijnen te bekijken en hier om het bestelformulier te downloaden.

U kan deze wijnen ook komen proeven op de volgende Sprinkle Bells kersthappening,dit jaar op 13 & 14 december in het gemeenschapshuis in Hingene. Meer info volgt nog, maar we hebben ook dit jaar een heel groot aanbod van originele geschenken, confituur, juwelen, kleding, speelgoed etc... en natuurlijk kan u ook deze keer weer genieten van heerlijke gerechten.

Tot slot zijn we heel blij om ook dit jaar weer een van de goede doelen van Music for Life te zijn.
Maar hiervoor hebben we jullie steun meer dan nodig: organiseer een actie ten voordele van Sprinkle op je werk, school of sportclub. Verkoop koekjes, geef een fuif of spaghetti avond of wat je maar wil...laat je volledig gaan, registreer je actie bij MFL en maak het ook voor Sprinkle de warmste week van het jaar!
Wil je hierover meer info, of heb je onze hulp nodig, mail dan naar chantal@sprinkle.be

Alvast bedankt voor al jullie steun en interesse, en we hopen jullie te mogen ontvangen op Sprinkle Bells volgende maand.

Warme groeten,
Chantal & het Sprinkle team