Copy
lancering rebranding Yourstyle

Toen Mitchell Bakker en Adwin van Trigt in 2010 hun bedrijf Yourstyledesign oprichtten, was Beatrix nog Koningin en hadden de Black Eyed Peas een hit met ‘I gotta feeling’. Spanje won de WK-finale van Nederland en de twee oprichters waren eigenlijk nog jongens. Lang geleden!

Niet alleen in het Koningshuis en voor het Nederlands elftal is er sindsdien veel veranderd, ook bij Yourstyle heeft de tijd niet stilgestaan. Van het bedrijfsidee van twee Ripse broekies groeide Yourstyle uit tot het volwassen bedrijf dat het nu is: een buro vol digitale creatieven. Met 10 collega’s, zo’n 250 opdrachten per jaar, 3 gewonnen FD Gazelle Awards, 2 zusterbedrijven en in een doorsnee week 15 halfjes bruin op de lunchtafel, kan dit gerust een nieuwe fase worden genoemd.

uitnodiging


Kom met ons highfiven & proosten op woensdag 29 mei aanstaande! 
Van 16.00 - 20.00 uur staat de borrel klaar op Veenderveld 16 en laten we u graag ons ‘nieuwe’ kantoor zien.

 

Mitchell vertelt: “Deze nieuwe fase vraagt om een nieuwe stijl: Yourstyle. We veranderen onze naam en laten het ‘design’ eraf. Niet omdat we stoppen met ontwerpen maar omdat we inmiddels zoveel meer doen dan alleen dat!” 

Er is immers ook binnen het vakgebied veel veranderd in tien jaar. Mitchell vervolgt: “We begonnen misschien voorzichtig met het ontwerpen van een logo en het maken van een website (in een tijd dat die nog nieuw waren!), inmiddels bouwen we volledige merkidentiteiten, programmeren we meertalige websites inclusief seo- en sea strategie, werken we aan online marketingcampagnes, leveren we catalogi op voor multinationals, streamen we vlogs en video’s, managen we socialmedia-accounts en ga zo maar door…”.   

Yourstyle dus, en wel vanaf nu. Adwin licht toe: “Deze naam past (al) bij ons en illustreert goed dat we een eigen stijl belangrijk vinden. Niet alleen voor onszelf, maar juist ook voor onze opdrachtgevers.

Wat er niet verandert? Ons enthousiasme voor het vak en ons motto #samensuccesvol. Daar blijven we naar streven want daar gaan onze marketinghartjes nog altijd sneller van kloppen. We hebben ons ook voorgenomen om wat vaker een highfive-momentje in te lassen. Als we mooie projecten opleveren of zoals nu, als onze eigen rebranding een feit is.

Ons kantoor op het Veenderveld is helemaal opgeknapt, de nieuwe huisstijl is klaar en de bijbehorende website gaat bijna live. Hoe we dat gaan vieren? Met een borrel voor al onze relaties en opdrachtgevers. Inclusief highfive-momentje. U bent van harte uitgenodigd!”.

uitnodiging


Kom met ons highfiven & proosten op woensdag 29 mei aanstaande! 
Van 16.00 - 20.00 uur staat de borrel klaar op Veenderveld 16 en laten we u graag ons ‘nieuwe’ kantoor zien.

 
Vanwege AVG bieden we je de mogelijkheid om...

je instellingen te veranderen of om je uit te schrijven voor deze mailing lijst.

Email Marketing Powered by Mailchimp