Copy
Use this area to offer a short teaser of your email's content. Text here will show in the preview area of some email clients.
Ishøj Motion Cykel Club
Nyhedsbrev april 2017

Tak til alle for en god standerhejsning som startede i tåge, og enkelte steder frost, men endte i sol og hygge – lad det være symbol på vores sæson – ”lidt koldt i starten og så kommer solen, varmen og medvinden”.
Vi startede kl.  9 fra klubhuset. Formanden bød velkommen og fortalte kort om dagens program. Derefter blev vores køre- og skifteregler kort gennemgået. Det er vigtigt at vi alle kender reglerne for at undgå misforståelser og styrt.
Der var 14 ude at køre på B-holdet, 12 på C-holdet. D-holdet startede 1 time senere og kom også til grill sammen med andre med/eller uden cykler. Der var i alt omkring 40 til grillarrangementet og der blev guffet pølser i stor stil – se billeder på facebook og på hjemmesiden.
-----------------------------------------------
 
Aflyst kaptajnkursus. Der var desværre ikke tilmeldte denne gang. Bestyrelse håber,  at der senere kan være interesse for at deltage i kurset.  
Kaptajnkurset giver merit til træneruddannelsen, som er bygget op af flere trænerkurser, som igen er delt op i moduler – alt i alt en god og lang uddannelse, hvis man vil deltage i hele forløbet. Men man skal jo starte et sted. Bestyrelsen er derfor glad for at vi har et medlem, der deltager i trænerkursus her i foråret.
Opfordring til alle: Lad venligst være med at smide affald ved klubhuset og selvfølgelig slet ikke i naturen.       
Kommende træning: Der vil være en del medlemmer, som ikke deltager i træningen  i uge 17 og 18 (22.4.-6.5.), da de er på Mallorca.
Der er snart Grejsdalsløb, Skjoldnæsholmløb og lige pludselig er der Tøserunde og tænk også på, om I skal planlægge pinsefrokosten sammen med IMCC (se aktivitetskalenderen).  Med hensyn til deltagelse i forskellige løb opfordres I til i god tid forinden at snakke sammen om, hvem der vil køre sammen som gruppe og evt.  samkørsel i bil til startstedet.
Campingferie i Frankrig i uge 29 (fra den 16. juli) er lagt på hjemmeside og facebook. Den valgte campingplads har ikke flere ledige campinghytter, men der er ledige ”Mobile Tent”*) og ledige pladser til telte og campingvogne. *)= ”Mobile Tent” er opslåede telte med alt tilbehør, så som køleskab, køkkenudstyr, senge (sengelinned er dog ikke inkluderet). Se campingpladsens hjemmeside.
https://www.camping-leborddulac-bilieu.fr/
 
Kommende klubaftener:  Den 6.april. Emne:  Justering af raceren og evt. bytte/salg af dimser og dingenoter.
 
Mvh Bestyrelsen
Copyright © 2017 Ishøj Motion Cykel Club, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp
Jeg vil ikke modtage flere mails | Ret mine oplysningerThis email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Ishøj Motion Cykel Club · Baldershøj 20 · Ishøj 2635 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp