Copy
Use this area to offer a short teaser of your email's content. Text here will show in the preview area of some email clients.
Ishøj Motion Cykel Club
Nyhedsbrev Juni 2017

Kommende motionscykelløb og arrangementer:


Husk pinseturen, søndag den 4. Juni, med efterfølgende Pinsefrokost. 
Vi lægger ud med en cykeltur kl. 9 fra klubhuset . Mellem kl.12 og 13 er alle tilbage igen. Tina og Søren har tilbudt at lægge have til. Det er i Karlslunde, så der vil ikke være langt hjem for de fleste.
Der vil være god mad, noget til halsen samt hyggeligt samvær med klubkammerater. Du kan tage en pose med skiftetøj, med om morgen. Den vil så blive kørt til Tina og Søren. Du er velkommen til at tage din ægtefælle og børn med til frokosten.
Tilmelding på Hjemmesiden.
/Lars


Hallandsåsen:  Den 11. juni er der den traditionelle tur til Hallandsåsen.

Der er afgang med bus kl. 7 fra klubhuset. 
Vi er fremme ved Hallandsåsen ca. kl. 10. Vi cykler i 3 til 4 timer med indlagt cafestop. (For egen regning). Kl. ca. 14-15 er vi tilbage ved bussen, hvor der vil være cacaomælk og lidt sødt. 
Vi er tilbage i Ishøj mellem kl.17 og 18.
Du skal medbringe cykel, evt. skiftetøj og et tæppe til beskyttelse af cyklen.
Der er en egenbetaling på kr. 100,-
Ønsker du at tage familiemedlemmer med, som ikke er medlem af IMCC er prisen kr. 200,-              ( afhængig af plads i bussen)
Tilmelding på hjemmesiden
/Lars

Grillsøndag d.18. juni efter træning. 
Vi kører som sædvanlig fra klubben kl. 9 og er tilbage ved 12-tiden, hvor grillen startes. 


Husk også ”Hedeboløbet” den 25. juni.  
Start kl. 9 fra Lundegårdshegnet 9 i Tune. 
Ruterne er på henholdsvis 20, 55 og 90 km. De fleste fra IMCC plejer at køre ruten på 90 km, men der kan selvfølgelig køres kortere ruter. Vi plejer at starte sammen. Vi aftaler, hvordan der køres den dag, dvs. de der vil køre stærkt, gør det, - og de der vil køre i gruppe – og knapt så stærkt – det gør de. Og så ses vi i målområdet ). Der er byfest i Tune den dag, så der er fest og farver i målområdet. 
Mere info her
Du kan også tilmelde dig på selve dagen.
Følg med på IMCC´s Facebook-gruppe

Campingferie i uge 29 i Frankrig.
Kik forbi, hvis I på den ene eller anden måde er i nærheden. Det vil være hyggeligt, hvis i besøger ”camping-cykel-gruppen”. Vi kan da altid dele lidt vin og/eller cykle en tur sammen. Følg med på Facebook.  Og se hjemmesiden for nærmere detaljer om campingpladsen m.v.

 I Juli måned er der ingen faste holdledere, derfor er opfordringen:  hjælp hinanden og lav aftaler inden I kører fra klubhuset. Vær ikke bange for at tage ansvaret, de andre vil være glade for, hvis netop DU tager ansvaret for en træningstur.


Og så !!!!!  Ikke at forglemme COPENHAGEN IRONMANN den 20. august.

IMCC skal igen i år betjene forplejningsdepotet på Langelinie. Der er brug for alle mand, så meld dig endelig på listen på hjemmesiden. Der er brug for dig, uanset hvor mange timer du kan afse, til opgaven. Så afsæt dagen allerede nu.
Der kommer mere information på face-book og hjemmesiden.


Siden sidst:

Mallorcaturen:  i uge 17 + 18 var der 17 medlemmer på træningstur på Mallorca med udgangspunkt i Alcudia. I uge 18 blev to medlemmer på hotellet i  Alcudia, hvor de fik tilslutning fra endnu et IMCC-par, mens 7 medlemmer cyklede til et hotel i Palmanova i den anden  ende af øen, hvor træningsturene fortsatte.
I den første uge mødtes vi med vores motionscykelvenner fra Nexø. De boede på et andet hotel. Når vi kørte sammen med dem, hvilket skete et par gange, kørte vi i 3 grupper. Vi mødtes også på vores ”stamværtshus” efter turene.  
Vi havde dejlige, udfordrende ture, men der skete én ting, som vi godt véd kan ske, men som vi stadig skal lære af. Den dag vi kørte ”Kongeetapen” blev det regnvejr på toppen af Soller-bjerget, -- bare en lille byge,-  men nok til at vejen blev våd. Når vejen lige akkurat bliver våd, bliver den glat, som var den smurt med brun sæbe. 
I det første sving, på vej ned ad bjerget, skred først den ene rytter ud og ramte autoværnet og mens han sad lænet op ad dette, kom den næste rytter listende og skred også ud og ramte autoværnet.
De slog sig slemt, men kunne efter kort tid, liste videre ned ad bjerget. Alle kom godt hjem. 
Regnvejr og nedkørsler er en dårlig cocktail.

Der var 100-vis af farverige motionscykelryttere på Mallorca i de 2 uger, vi var der.  Vi kan hilse og sige:  Det så godt ud, når vi kom i klubdragter og der blev råbt : ”en række!” eller ”en kolonne!”  og vi gjorde det  vi var synlige og – heldigvis – for det gode.

Apropos klubdragt! 

Tøjbestilling, hvordan gør man?

Her er vejledning til tøjbestilling :
Det gøres på følgende måde:
Følg dette link. Https:// shop.vergesport.com/login.aspx
1. Tryk på register
2. Indtast din mail adresse.
3. Indtast den kode du modtager i mail.
4. Indtast dine data. I leveringsadresse skriver du din egen adresse.
5. Så kommer der forskellige shops frem. Tryk på Ishøj motion cykel club.
6. Kode til webshop er "Ishøj2017".
/Lars


Siden sidst, fortsat:


Grejsdalsløbet: 

For tredje år i træk stillede Herluf og jeg op til Danmarks måske hårdeste motionscykelløb.
I år tog vi 140 km ruten og lagde ud kl. 09:50 på en smuk dag med sol og kun lidt vind. Vi fulgtes ad og forsøgte at komme sammen med andre og det gik fint. Efter Munkebjerg i et sving mod Andkær overhalede Herluf mig og han så ingenting før 20 km senere på toppen af Kiddes vej, hvor han savnede sin makker. Resten af turen tog vi sammen.

Det var en hård dag på kontoret med mere end 1500 højdemeter og bakker i Mallorca-klassen på 10-12-13-14-15- 16 op til 19% stigning. Som bekendt er turen i landskabet omkring Vejle, og det findes ikke meget smukkere på en forårs solskinsdag andre steder i landet
Det er et super løb, og arrangørerne har 100% styr på alle detaljer fra fine afmærkninger til høj sikkerhed.
Jeg ved, at mange af jer har deltaget tidligere, men det kunne være sjovt at lave en tur i IMCC regi i 2018.
/Keld Holm Sørensen

Skjoldnæsholmløbet: 
Der var 12 IMCCér klar i startområdet. En rytter havde fået en tidlig starttid og kørte for sig selv. De 11 andre kørte sammen indtil Mørkøv-depotet (halvvejs), hvor en anden rytter gerne ville ”have lidt mere luft under vingerne” og ”fløj” i forvejen. Kort før mål var der 2 andre ryttere, der ville sætte tempoet lidt ned og køre i eget tempo. Resten af gruppen kørte samlet videre mod mål. Det gik så godt, at den rytter der lå forrest, glemte at dreje af mod målet og fortsatte lige ud mod Roskilde Havn. Han kom i mål kort efter de andre, til megen morskab.
/Kette Bjørn

Born Fondo 2017 :
Fredag d. 19 maj var vi 5 IMCC'er, der tog til Bornholm for at køre Bornfondo. 
Som tidligere havde Benny og Lene tilbudt at vi kunne bo hos dem.
Lørdag var der bjergenkeltstart fra Vang til Hammeren fyr.  3 mand deltog mens 2 andre hjalp til med afviklingen. 
Søndag kl 8:30 var vi alle klar i Gudhjem. 123 km med 1700 hm ventede forude. Vejret var fantastisk og Bornholm viste sig fra sin allersmukkeste side. Det var en rigtig god oplevelse. 
Efter et besøg på Nexø røgeri, gik turen tilbage til Sjælland. 
En rigtig dejlig weekend var gået i hyggeligt selskab. 
Tak til Benny og Lene
/Lars Aarup




Og nu til noget andet: 
IMCC-medlemmer kan, via bestyrelsen, få en personlig kode til Motorcentret. Bestyrelsen anbefaler, at holdlederne får en kode, så de kan låse op til toilet og køkken. Som I ved er det ikke velset, at vi står og tisser i hegnet ved Motorcentret. Det vil derfor være hensigtsmæssigt, at der er flere medlemmer, der kan låse op ind til Motorcentret. Der skal bruges en 6-cifret kode, som skal opgives til alarmselskabet  – via bestyrelsen.
På hverdagsaftner er der som regel åbent, men i Weekender, kan der blive behov for at åbne.


Alle ønskes en god, og sikker cykel-sommer.
/Bestyrelsen


 
Copyright © 2017 Ishøj Motion Cykel Club, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp
Jeg vil ikke modtage flere mails | Ret mine oplysninger







This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Ishøj Motion Cykel Club · Baldershøj 20 · Ishøj 2635 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp