Copy
125Procent | Complimenten hebben impact

125Procent draagt bij aan een sterke en betrokken samenleving door het organiseren van evenementen met meerwaarde voor mens en maatschappij, inspirerende campagnes, uitdagende participatieprojecten en educatieprogramma’s voor positieve gedragsverandering.
 

ONLINE BROCHURE VAN 125PROCENT
1 maart was Nationale complimentendag.

Wie verdienen er allemaal een compliment?
Daar staan we graag bij stil in deze nieuwsbrief.

En we hopen dat het jou inspireert om ook complimenten te geven aan iedereen die dat verdient, die dat te lang niet heeft gehoord of die dat even speciaal nodig heeft.


Het team van 125Procent

Complimenten hebben impact


Dankbaarheid is belangrijk. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat het dagelijks beoefenen van dankbaarheid veel positieve effecten heeft.
Denk hierbij aan een sterker immuunsysteem, lagere bloeddruk, betere nachtrust en je voelt je optimistischer en blijer.
Dit zijn een aantal voorbeelden van positieve effecten voor jezelf.

Dankbaarheid brengt ook de maatschappij veel: door dankbaarheid te tonen en complimenten te geven zetten we mensen in hun kracht.

Compliment voor Melvin                   


Op het inspiratie event voor jeugdzorgprofessionals JIJ VOOR DE JEUGD was Melvin (rechts op de foto) op een wel heel bijzondere manier aanwezig. Hij werkte als ervaringsdeskundige in de jeugdzorg mee aan de openingsfilmpjes, hij nam actief deel aan discussies in de workshops én hij had speciaal een rap geschreven voor het plenaire programma “Ben ik een cijfer, of ben ik en mens”.

Melvin: Ik heb het evenement erg positief ervaren. Vond het mooi hoe de hulpverleners zich ook open stelden. En er zat zeker voor mij een meerwaarde in dat ik mee deed, want nu konden ze ook een andere kant van het verhaal horen.

Compliment voor het MuteSounds team


Na tien jaar succesvolle MuteSounds festivals, werd het tijd om de doelgroep echt in haar kracht te zetten. In samenwerking met een zeer betrokken klankbordgroep, stakeholders en overige betrokkenen is het plan ontwikkeld voor de MuteSounds Academy.

Doven en slechthorenden leren hier hoe ze zelf evenementen kunnen organiseren en sluiten de opleiding af met een zelf-georganiseerd evenement op 10 mei in het COC Haaglanden!

Complimenten voor hun inzet, creatviteit en betrokkenheid om bijzondere evenementen te organiseren voor hun eigen community.

Compliment voor onze jongerenambassadeurs


De Haagse Jongerenambassadeurs gaven in de afgelopen 14 jaar al meer dan 100 adviezen aan de gemeente Den Haag. Deze adviezen geven zij op basis van input van honderden jongeren uit hun achterban en input van stakeholders. Veel van hun adviezen werden al omgezet naar beleid en uitvoering!

Binnenkort verwelkomen we de 100ste Haagse Jongerenambassadeur.
Dat gaan we groots en bijzonder vieren.

 

Compliment voor iedereen waar we mee werken


Dank aan alle bijzondere mensen waar we mee mogen samenwerken.
Van vrijwilligers tot professionals en van klanten tot onze vaste partners.

Jullie zijn geweldig! Samen maken we het verschil.

 
KLIK HIER VOOR DE ONLINE BROCHURE VAN 125PROCENT

Tip: complimenten in ontvangst nemen


Vind je het moeilijk om complimenten in ontvangst te nemen? Je kunt er ongemakkelijk van worden, het bescheiden degraderen of er meteen een complimentje voor terug geven. Niet doen!

Dúrf een compliment in ontvangst te nemen met een simpel en assertief “Bedankt”. Daarmee geef je je zelfvertrouwen namelijk een lekkere boost.

En dat verdien je (en dat is ook een compliment).
Website 125Procent
Share
Tweet
Share
Forward to Friend
Wij zijn 125Procent, een innovatief project- en communicatiebureau met passie voor maatschappelijke vraagstukken. We ontwikkelen inspirerende festivals, effectieve jongerencampagnes en innovatieve participatieprojecten, in intensieve samenwerking met de doelgroep.

De kracht en kwaliteit van mensen staan bij al onze projecten centraal. We maken gebruik van de eigen kennis en ervaring van de doelgroep, investeren in talentontwikkeling en empowerment en zorgen daarmee voor een blijvend effect.


www.125Procent.nl
Copyright © 2019 125Procent * Alan Bredenhorst 


afmelden voor deze nieuwsbrief    aanmelding bijwerken