Wellness & Wijn aan de Moezel | Wellness & Wintersport | Yogaweekend                                          Bekijk in browser
WellnessBreaks    HotelSPA's    Leefstijltips    Kuuroorden   Wellnessbestemmingen
Vakantieparken met wellness
Even lekker weg tijdens de Kerstvakantie? Kies voor een vakantiepark met wellnessfaciliteiten. Met sauna’s, behandelingen en op Klein Vink in Arcen vind je zelfs een thermaalbad en Landal Kasteeldomein De Cauberg is gelegen naast Thermae 2OOO. Extra ontspannend!

Bekijk onze selectie met onder meer Hof van Saksen in de prachtige natuur van Drenthe, Hof Domburg in Zeeland en Landal Hoog Vaals. Meer info ...
Ontspannen in de Vulkaaneifel
Ontdek de Vulkaaneifel, een prachtig gebied met schitterende natuur en de karakteristieke maren. Heerlijk bewegen in de natuur, of dit nu wandelen, fietsen of bij sneeuw wintersporten is, het hoort bij een wellnessvakantie. Even je hoofd leeg maken en genieten van de natuur.

Verblijf in een van de wellnesshotels of in Bad Bertrich met de Vulkaneifeltherme. Dit kuurstadje ligt ook vlakbij de Moezel.
Meer info ...
Wellness & Wijn aan de Moezel
Aan de Moezel liggen bekende wijndorpen zoals Cochem, Traben-Trabach en Bernkastel-Kues. Wandel langs de wijngaarden en geniet van een glas wijn bij een wijnboer of in een van de vele weinstuben.
Tijdens de Advent zijn er kerstmarkten maar ook daarna. Zo is de ‘Mosel-Wein-Nachts-Markt‘ in Trabel-Trarbach van 22 december t/m 3 januari (24/25 december gesloten) dagelijks geopend.
Verblijf in een van de wellnesshotels voor een heerlijke wellnessbreak! Meer info ...
Wintersport & Wellness
Een heerlijke combinatie ... wintersport & wellness. Na een dag in de buitenlucht heerlijk ontspannen in de sauna of een massage voor de vermoeide spieren. Verblijf bijvoorbeeld in The Chrystal in Obergurgl-Hochgurgl, het hoogst gelegen kerkdorp van Oostenrijk. Dit hotel met de prachtige Crystal Sspa ligt direct aan de piste en door de hoge ligging is sneeuw gegarandeerd van half november tot begin mei.

Bekijk onze selectie van wellnesshotels in wintersportgebieden...
In 2017 een yogaweekend plannen?
Het komend jaar zijn er weer volop yogaweekendjes. Niet alleen voor geoefende yogi's maar ook beginners.

Aan zee in Domburg, bij thermaalbad Bad Nieuweschans of yogaweken in Spanje, India en op Cyprus. Landgoed De Holtweijde heeft ook midweek-arrangementen, ook komende week net voor de Kerst!
Meer info ...
Wij wensen u gezellige feestdagen en
een mooi 2017 vol gezondheid, geluk en liefde.
Share
Tweet
Forward to Friend

Copyright © 2016 LWTS, All rights reserved.