Adult's Only | Wellness & Wandelen in de Vogezen | The Vine                                           Bekijk in browser
WellnessBreaks    HotelSPA's    Leefstijltips    Kuuroorden   Wellnessbestemmingen
Kneipp in Limburg
De herfst is een heerlijke tijd om het idyllisch gelegen Château St. Gerlach vlakbij Maastricht te bezoeken. Geniet van de natuur in de parken van het hotel en de omgeving zoals het Geuldal. Pure ontspanning en dit wordt versterkt door een behandeling in de spa. Spa & Wellness St. Gerlach is het enige gespecialiseerde Kneipp centrum in de Benelux.

Meer info ...
Kneipp aan de Deutsche Weinstraße
Aan de Deutsche Weinstraße ligt het kuuroord Bad Bergzabern, een charmant Kneipp-kuuroord. In het Kuurpark zijn o.a. waterbaden, een Kneipp-kruidentuin, Kneipp-leerpad en de Südpfalz Therme. Met thermaal water, sauna's, behandelingen en Kneipp hydrotherapie.

Een leuke bestemming voor wellness én wijn!

Meer info ...
Adults-Only, ook bij hotelspa's
Een nieuwe trend zijn hotels alleen voor volwassenen, om in alle rust te ontspannen. Het is dan ook niet verrassend dat er steeds meer adults-ony hotels zijn met een spa. Bekijk onze selectie met resorts zoals het Sensimar Elounda Village op Kreta.

Dit resort is gelegen aan een eigen zandstrand en heeft een spa met fantastische faciliteiten en behandelingen. Dit hotel is toegankelijk vanaf 16 jaar. Vliegreis vanaf € 665 pp.
Bekijk onze selectie ...
Wellness & Wandelen in de Vogezen
In het natuurpark van de Noordelijke Vogezen ligt Biohotel & Spa La Clairière. Geniet van de omgeving, het heerlijke biologische eten en uiteraard het wellnesscentrum. Dagelijks worden er yogalessen gegeven maar ook meditatie, pranayama, aquagym en kookdemonstraties staan op het weekprogramma.

Er zijn diverse arrangementen zoals een 4-daagse Wellness Eco-break vanaf € 599 pp.
Meer info ...
The Vine op Madeira, dubbele awards
Zowel het eiland Madeira als The Vine behoorden bij de World Travel Awards winnaars. Madeira is verkozen tot Europe's Leading Island Destination en The Vine tot Europe's Leading Island Hotel & Spa 2016.

The Vine is een heerlijke plek om te ontspannen met een toprestaurant en buitenzwembad op het dakterras en luxe vinotherapiespa. 8 daagse vliegreis vanaf € 845 pp.
Meer info ...
Share
Tweet
Forward to Friend

Copyright © 2016 LWTS, All rights reserved.