Wellness & Wijn | Romantiek op Madeira | Yogareizen                                                Bekijk in browser
WellnessBreaks    HotelSPA's    Leefstijltips    Kuuroorden   Wellnessbestemmingen
HotelSPA.nl vernieuwd!
Onze website HotelSPA.nl heeft een nieuw design, evenals WellnessBreaks.nl. Eigentijdser en ook mobiel goed leesbaar.

Op Hotelsp.nl vindt u hotelspa's in en buiten Europa. Bijvoorbeeld het Gran Bahia del Duque op Tenerife met de Spa, Hotel Deimann in het Sauerland of het Santa Barbara Beach & Golf Resort op Curaçao.

Naar HotelSPA.nl ...
Naar WellnessBreaks.nl ...
Relaxen in oudste stad van ons land
Ervaar heerlijke ontspanning in de thermale baden van Sanadome, op loopafstand van het historische centrum van Nijmegen. Naast de baden en sauna (beide alleen met badkleding te bezoeken) biedt Sanadome ook diverse behandelingen.

Boek nu het WellnesSelect-arrangement inclusief hotelovernachting, 2 dagen toegang thermen maar ook bijvoorbeeld een chocoladepakking.
Vanaf € 126 pp (obv 2-pk). Lees meer ...
Wijn & Wellness in Luxemburg
September en oktober zijn dé maanden voor wijnfeesten. Zoals ook aan de Luxemburgse wijnroute met de Maacher Drauwen a Wäifest in Grevenmacher 11-13 september of de Riesling Open in o.a. Ehnen en Ahn 18-20 september.

Overnacht in een van de wellnesshotels zoals Hotel de l’Ecluse in Stadtbredius of het Mondorf Parc Hotel in het kuuroord Mondorf-les-Bains.
Lees meer ...
Romantiek op Madeira
De Cliff Bay is een van de romantische hotels ter wereld. Met een unieke ligging op een klif biedt het hotel een schitterend uitzicht op de Atlantische Oceaan. Verder vindt u hier binnen- en buitenbaden, privéstrand, restaurant Il Gallo d’Oro en een prachtige spa. Een heerlijke 5-sterren bestemming!
8-daagse reis inclusief vlucht vanaf € 642 pp.
Lees meer ...
Yoga op Cyprus, in Domburg of ...
Bij steeds meer wellnesshotels is yoga een van de aangeboden weekactiviteiten of bieden zij speciale yogareizen of -arrangementen.

Bekijk onze selectie in Nederland met o.a. Badhotel Domburg met vernieuwde spa, op Cyprus, Spanje en India. Vanaf € 199 p.p.

Lees meer ...
Share
Tweet
Forward to Friend

Copyright © 2015 LWTS, All rights reserved.