Kuren op de Hongaarse Puszta | Luxemburg doet je goed! | Wellness & Wijn                                           Bekijk in browser
WellnessBreaks    HotelSPA's    Leefstijltips    Kuuroorden   Wellnessbestemmingen
Thalasso op Tenerife
Gran Bahia del Duque is een luxe resort aan de Costa Adeje met vele faciliteiten waaronder een prachtige bekroonde spa met o.a. buitencabines voor massage.

Ervaar de natuurlijke kracht van het zeewater in het thermal circuit met waterjets, massagebedden en Vitality Pool.
Lees meer ...
Wellness & Zee in Domburg
Uitwaaien op een van de mooiste stranden van Nederland en dan heerlijk ontspannen in het 150-jarige Badhotel Domburg.

In de spa van het hotel kan je alles ervaren hetgeen de zee en Zeeland bieden. Een 'eb en vloed'-massage, oestervoetbaden en nog veel meer. Ook yogaweekend, bijv. 26/28 aug.
Meer info ...
Kuren op de Hongaarse Puszta
Hongarije heeft een lange kuurcultuur door de vele thermale bronnen. Het Aquaticum Debrecen Termal & Wellness Hotel ligt boven een thermale bron en biedt vele faciliteiten zoals een spa, wellnesseiland en Aquapark. Voor jong én oud; voor kuren én wellness. 

Vlakbij Debrecen ligt kuuroord Hajdúszoboszló, een waar mekka voor reumapatiënten. De HungaroSPA is een van de grootste in Europa en biedt faciliteiten voor de hele familie. Meer info ...
Luxemburg zal u goed doen!
Prachtige natuur, kastelen, wijngaarden, pittoreske dorpjes en de hoofdstad Luxemburg. Luxemburg heeft veel te bieden. Het is een dichtbij bestemming die verschillende mogelijkheden biedt voor een korte of langere wellnessbreak.

Het bekende kuuroord Mondorf-les-Bains met prachtige faciliteiten maar ook Les Thermes, het futuristische wellnesscomplex op 15 minuten van de hoofdstad.

Meer info ...
Wellness & wijn een mooie combi!
In de wijngebieden vind je vaak de mooiste wellnesshotels en zijn er ook vele thermale bronnen; Mondorf-les-Bains bij de Luxemburgse Moezel is slechts een voorbeeld. 

Bij de beschrijving van de wijngebieden op WineBreaks.nl besteden we dan ook aandacht aan de wellnessmogelijkheden. Meld je nu aan op onze WineBreaks Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze tips en het laatste nieuws.
Meer info ...
Share
Tweet
Forward to Friend

Copyright © 2016 LWTS, All rights reserved.