Copy
         Bekijk in browser

Wij wensen u een mooi en gezond 2019 met heerlijke wijnen!

De laatste maanden zijn we druk bezig geweest met het aanbod voor het nieuwe jaar. Nieuw is dat u een aantal hotels en reizen ook direct online kunt boeken. Uiteraard kunt u voor aanvullende informatie en advies altijd contact met ons opnemen.

Het aanbod van wijnbestemmingen is groot en wij maken graag een voorstel op maat voor dé wijn- en culinaire reis voor u!
Bordeaux, ook voor stedentrip
Wie Bordeaux zegt, denkt aan wijn. Niet voor niets is het een van de Great Wine Capitals. De stad is omgeven door wijngaarden en met de vele bezienswaardigheden, restaurantjes en terrasjes is het een leuke bestemming voor een citytrip. Bezoek zeker het wijnmuseum Cité du Vin en ontdek vanuit Bordeaux  de wijngaarden zoals die van de middeleeuwse stad Saint-Emilion.

Een stedentrip is er vanaf € 247 p.p. Meer info ...
Catalonië van de Ebro-delta tot de Franse grens
Catalonië heeft vele wijngebieden, alle met zijn specifieke karakteristieken. Van de Priorat met de prachtige rode wijnen, de cava-regio Penedès vlakbij Barcelona tot de Empordà, de wijnregio van de Costa Brava. Ontdek de wijnregio's met een bezoek aan bijvoorbeeld Barcelona, Girona, strand en de vele culturele bezienswaardigheden! 

Ook voor groepen en vergaderingen tussen de druiven!

Meer info ...
Duitsland Wijnland, ook voor een paar dagen

Duitsland heeft 13 wijnregio's en een groot aantal ligt op rijafstand. Ideaal voor een korte of langere WineBreak! 

Bezoek bijvoorbeeld de Ahr, het gebied bekend om de rode wijnen Spät- en Frühburgunder maar ook Riesling en Blanc de Noir. Een prachtig wandelgebied met de Rotweinwanderweg en vele mogelijkheden voor wijnproeverijen, wandelen met een wijnboer en nog meer. Met een rijafstand van 275 km van Utrecht is het een ideale bestemming voor een paar dagen weg, ook voor groepen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Tip: combineer 2 regio's!

Wijnreizen naar Duitsland

Wijncruise langs de Kroatische eilanden

Maak een speciale wijn- of gastronomische cruise langs de Kroatische eilanden met onderweg een bezoek aan wijnkelders op o.a. Hvar, Mljet en Bol. De speciale 8-daagse wijncruise vertrekt vanuit Dubrovnik op 5 oktober. 
Vanuit Opatija op Istrië vertrekt een 4-daagse gastronomische cruise met onder andere een bezoek aan het eiland Rab. Vertrek 20 april en 16 oktober; vanaf € 400 p.p.

Vraag meer informatie met offerte aan!

Advies op maat voor uw volgende wijnreis?
Ook voor groepen en meetings/events tussen de druiven.
Neem contact met ons op voor een voorstel!
Maatreis aanvragen
Share
Tweet
Forward to Friend

Copyright © 2019 LWTS, All rights reserved.