Copy
         Bekijk in browser
 
De nazomer is een heerlijke tijd om een wijnregio te bezoeken. In deze nieuwsbrief een aantal reizen naar de wijnregio's  in Duitsland en Frankrijk. Dichtbij bestemmingen die goed met de auto bereikbaar zijn. Ook voor een (lang) weekend.

Advies of beschikbaarheid aanvragen? Neem vrijblijvend contact op. Ik ben telefonisch bereikbaar op 020 218 4199 / 0682 134 575 en deze e-mail beantwoorden kan uiteraard ook.

Een mooie nazomer!

Yvonne de Boer
Weekendje naar de Duitse wijngebieden?

De meeste Duitse wijngebieden liggen in het westen van Duitsland. De Moezel is een geliefde bestemming maar denk ook eens aan het Ahrdal of de Rijn met de Romantische Rijn en Rheingau. Leuke bestemmingen voor een lang weekendje weg.

Neem contact op voor de mogelijkheden!

5-daagse autoreis naar Moezel en Rheingau

Gezelligheid, authenticiteit en wijn staan centraal in deze  rondreis die van Traben-Trarbach langs de Moezel naar Rüdesheim in de Rheingau gaat. Je krijgt niet alleen de kans om volop te proeven van de heerlijke wijnen die in deze regio’s geproduceerd worden, tegelijkertijd ontdek je de vele fraaie wandelroutes, de schilderachtige fietspaden en de adembenemende panorama’s.
Deze 5-daagse reis is er vanaf € 265 p.p. Meer info ...

Gastronomie en wijnwandelen in de Elzas

In de Elzas zijn er verschillende mogelijkheden om te verblijven. In het gezellige Obernai hebben we een gastronomisch arrangement bij A la Cour d'Alsace. Of ga wandelen door de wijngaarden tijdens een Bacchus of Gourmet wandeling

Een combinatie met een verblijf in de Noordelijke Vogezen of het Zwarte Woud is ook mogelijk. Een 8-daagse reis Elzas & Vogezen is er vanaf € 259 p.p.
Meer info over de reizen naar de Elzas...

Culinaire rondreis door Duitsland en Frankrijk
Een culinaire rondreis met stops in het Zwarte Woud, aan het meer van Genève en in de Champagne. Verblijf in 5* hotels in Baden-Baden, Evian-les-Bains en nabij Reims.
Deze 7-daagse autoreis met eigen auto is er vanaf € 1.672 p.p.
 
Neem contact op voor meer informatie en beschikbaarheid.
Advies op maat voor uw volgende wijnreis?
Ook voor groepen en meetings/events tussen de druiven.
Neem contact op voor een voorstel!
Maatreis aanvragen
Share
Tweet
Forward to Friend

Copyright © 2020 LWTS, All rights reserved.