Copy
         Bekijk in browser
WineBreaks vernieuwd!
De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest met het vernieuwen van onze site. Bekijk het resultaat! De komende weken zal het aanbod nog uitgebreid worden.

Ook zijn we gestart met een Wijnblog. Met tips en informatie over wijnreizen, wijnfestivals en nog meer! 
Autorondreizen, ook op maat
Ontdek de wijngebieden met uw (huur)auto. De mogelijkheden zijn velerlei. Bijvoorbeeld de wijngebieden van Catalonië ontdekken zoals de Penèdes, bekend van de cava? Of de Rioja, het noorden van Spanje of juist het zuiden?

Er zijn ook gastronomische rondreizen door prachtige wijngebieden en in het Italiaanse Puglia en Piemonte een Slow Food rondreis.In Zuid-Afrika hebben we een rondreis door de minder bekende wijnlanden als Hermanus, Robertson, Wellington en Constantia.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Meer info ...
Fietsen door de Franse wijngaarden

Wijnfietsen langs châteaux of een culinaire fietsreis? Maak een fietstocht vanuit Bordeaux naar de beroemde châteaux in de Haut-Médoc, Côte de Bourg, Pomerol, Saint-Émilion en Entre-Deux-Mers. Met rondleidingen en wijnproeverijen. Deze 7-daagse fietsreis is er vanaf € 895 p.p.

Er zijn ook culinaire fietsreizen door de wijngebieden van de Provence of Bourgondië vanaf € 1.165 p.p. Wijnfietsreizen ...
Oudste stad van Duitsland aan de Moezel
Bezoek de historische binnenstad van Trier met vele monumenten, wijnlokalen en gezellige terrasjes. Het is ook een prima uitvalsbasis om de wijndorpen aan de Moezel in zowel Duitsland als Luxemburg te verkennen. 

Hotel Becker's is een modern designhotel en ligt aan de rand van Trier, op 2 km van de binnenstad (bushalte op 100 m), in het wijngebied van Trier, Olewig. Het staat bekend om de gastronomische keuken. Het 3-daags arrangement is inclusief 2 overnachtingen met ontbijtbuffet, 1x 3 gangendiner in het Weinhaus restaurant en klein flesje wijn bij vertrek. Vanaf € 175 p.p. Wijnhotels ...
Wijn- en gastronomische cruises
Boek een gastronomische cruise van de HAL en leer tijdens een landexcursie de culinaire kant van de bestemming op een bijzondere manier kennen. Als cruisepassagier krijg je de mogelijkheid kooklessen te volgen, op culinaire wandeltochten te gaan, wijnhuizen te bezoeken, streetfood te proeven en meer.

Of een wijncruise langs de Kroatische eilanden, een Spijs&Wijn cruise op de Romantische Rijn of de wijngaarden voor de Port-wijn en andere Douro-wijnen bewonderen vanuit Porto?  Wijn- en gastronomische cruises ...
Advies op maat voor uw volgende wijnreis?
Neem contact met ons op voor een voorstel!
Maatreis aanvragen
Share
Tweet
Forward to Friend

Copyright © 2018 LWTS, All rights reserved.