Wellness & Wintersport | Wellness & Detox aan Bodensee | Tauern Spa Kaprun |  Wellness & kuren in Thailand
                                     Bekijk in browser
 
De laatste maanden zijn we druk bezig geweest met het aanbod voor het nieuwe jaar. Nieuw is dat u een aantal hotels ook direct online kunt boeken. Uiteraard kunt u voor aanvullende informatie en advies altijd contact met ons opnemen.

Het aanbod van wellnessreizen is groot en wij maken graag een voorstel op maat voor dé wellnessreis voor u! Ook voor detox, gewichtsverlies, anti-stress.
Wellness & Wintersport, een heerlijke combinatie
In de wintersportgebieden bieden steeds meer hotels wellnessfaciliteiten om heerlijk te ontspannen na een dag in de buitenlucht. Zoals het Norefjell Ski & Spa Resort of Hotel Post in Lermoos. Bekijk onze selectie!

In de wintersportregio's bevinden zich ook thermale baden zoals het Zwitserse Leukerbad, de AquaDome in Tirol en Bad Gastein. Deze laatste neemt een bijzondere plek in door de aanwezigheid van de Heilstollen. Het thermale water is niet alleen ontspannend/destressing maar ook heilzaam bij tal van klachten; denk aan spier/gewrichts- en huidklachten. Meer info ...
Wellness aan Bodensee, ook detox
Aan de oever van de Bodensee ligt het ****S Bora HotSpaResort met de textielvrije HotSpa (ca. 8.000 m²). Deze spa met directe toegang tot de Bodensee diverse sauna’s, sanarium, stoombad en zoutgrot. Het Japanse onsenbad met een watertemperatuur van ca. 38-40 ° C geeft de HotSpa zijn unieke karakter.

Het hotel biedt ook een speciale Basenfasten-kuur. Deze kuur is gebaseerd op vasten met groente en fruit en is er vanaf 3 nachten. Meer info ...
Tauern Spa Hotel in Kaprun
Het skigebied en natuurpark Hoge Tauern biedt een bijzondere wellnessbelevenis: de Tauern Spa in Kaprun. De thermen biedt met 20.000 m² vele ontspanningsmogelijkheden. Diverse binnen- en buitenbaden, waaronder een met jetstream en met zoutwater, verschillende sauna’s, stoombaden, aromabaden en infraroodcabine. 

De Tauern Spa is meerdere malen verkozen tot Europe’s Leading Lifestyle Resort.
Meer info ...
Wellness- of kuurvakantie in Thailand
Thailand is een favoriete bestemming voor een wellness- of kuurvakantie. Bekijk onze selectie van het aanbod zoals het Anantara Bohput Resort of Kamalaya Resort op Koh Samui. 
Verleng je vakantie in een van de wellnesshotels in Khao Lak, Phuket, Krabi of Koh Samui met een bijzondere ervaring in het Khao Sok National Park. Verblijf hier in het bijzondere Elephant Camp of Rainforest Camp van Elephant Hills Resort.
Meer info ...

Copyright © 2019 LWTS, All rights reserved.