Copy
Quad-core Solution 10 II dual sim tablet az Overmaxtól 3G, Bluetooth és GPS funkciókkal – egy tökéletes üzleti partner!
View this email in your browser

Quad Core Solution II.

Dual SIM tablet az Overmaxtól

A Solution 10II tablet a valaha volt egyik legjobb Overmax tablet: Solution 10II tablet még a legnagyobb elvárásokkal rendelkező felhasználói igényeket is kielégíti. A készülékben 3G, GPS és Bluetooth van beépítve! A GPS funkció mindig biztonságban elvezeti úti céljához, miközben a beépített 3G modullal internetezhet bárhol is legyen. A készülék mobiltelefonként is használható: telefonálhat, üzeneteket küldhet!

A Solution 10II tablet teljesítményéhez a 10 colos IPS II kijelzÅ‘ és a rendkívül gyors Quad Core 4 x 1.5GHz CPU járul hozzá, a készülék a legújabb Android 4.2 operációs rendszeren fut. A 16GB belsÅ‘ memória és a hosszú élettartamú 7000 mAh akkumulátor minden igényt kielégít. A tabletbe WiFi-t, Bluetooth-t és kettÅ‘ (0.3 megapixeles elsÅ‘ és 5 megapixeles hátsó) kamerát építettek be. A 3G modem gyors és kényelmes internet hozzáférést biztosít.

A Solution 10 II lehetÅ‘vé teszi a web böngészÅ‘k és az e-mailok kényelmes használatát. A tabletnek köszönhetÅ‘en tökéletes kép,- és hangminÅ‘ségben élvezheti kedvenc filmjeit, zenéit, mindez a fejlett IPS II technológiának köszönhetÅ‘! A készülék tökéletesen alkalmas utazáshoz is: a GPS funkció mindig elvezeti az úti céljaihoz és a nagy teljesítményű, hosszú élettartamú akkumulátor energiája is kitart még a leghosszabb utakon is! 

Copyright © 2014 PoliPC Informatika, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp