Copy
Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven?
Kijk dan op de online versie
Nieuwsbrief Herfst 2014
Op de markt van Kandy
 

Blini op Sri Lanka


Vorige maand maakten we een 11-daagse rondreis over het parelvormige eiland. We bezochten de belangrijkste bezienswaardigheden en inspecteerden de meest interessante hotels. En natuurlijk bespraken we met onze agent de vele mogelijkheden die dit diverse en fascinerende eiland te bieden heeft.
 
Op alle fronten was onze studiereis een groot succes. En ook niet onbelangrijk: het was ook gewoon een leuke en ontspannen reis.

Lees meer...
Eline & Dasha op het Rode Plein, tijdens hun tussenstop in Moskou
 

Prijs: Kirgizië


Studentes Dasha en Eline wonnen in januari dit jaar de wedstrijd Touroperating van Hogeschool TIO. Ze behaalden de eerste plaats met een originele Kirgizië-rondreis, die ze speciaal voor Blini Reizen uitwerkten.
In augustus verzilverden ze de hoofdprijs en maakten op kosten van TIO de door henzelf ontworpen reis.
Bekijk de prachtige foto’s die ze onderweg maakten en hun winnende presentatie, en je krijgt gelijk zin om er zelf een kijkje te nemen!

Lees meer...
Kraampje langs de weg met knoflook, ingelegde paddestoelen en groenten
 

Roadtrip: Belarus


In september doorkruisten Lizan en haar zoon Jonne in een huurauto het voor velen nog onbekende Belarus (Wit-Rusland). Hun tocht startte in de Litouwse hoofdstad Vilnius en eindigde in het Letse Riga.

De route voerde langs de belangrijkste hoogtepunten van het land: Grodno, Brest, Polotsk, Minsk en Vitebsk. De verslagen die ze maakten (in woord en beeld) geven een inkijkje in het dagelijks leven in dit door toeristen nog onontdekte land.

Lees meer...
Blini's met room en kaviaar
 

Ontmoet Blini


In januari 2015 staat Blini alweer voor de vierde keer op de Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen in Amsterdam (10 & 11 jan).

Voor geïnteresseerden uit het zuiden van het land en België is de Vakantiebeurs in Maastricht misschien een betere optie(24 & 25 jan).

Beide weekenden zijn een mooie gelegenheid ideeën op te doen, je te laten informeren en nader kennis te maken met Blini. Tot dan!

Lees meer...
Barman in de Coconut Lagoon in Kumarakom
 

Kleurrijk Kerala


In september was Blini in de oude havenstad Kochi, waar de grootste reisbeurs van India plaatsvond.

De 2-jaarlijkse Kerala Travel Mart is dé plek waar lokale agenten, aanbieders van verschillende soorten accommodatie en buitenlandse touroperators elkaar ontmoeten. Ons bezoek diende vooral om de beste accommodaties te vinden en nieuwe ideeën op te doen voor onze reizen door het zuiden van India.
En dat is gelukt!

Lees meer...
1 van de "Seven Lakes" in het Fan-gebergte in het noordwesten van Tadzjikistan
 

Blini in beweging


Sinds enige tijd delen we op onze Facebook-pagina Wat vonden onze reizigers? ervaringen en reisverslagen van Blini-reizigers. De afgelopen jaren ontvingen we veel leuke en mooie recensies (in de vorm van mails, filmpjes, foto's, ansichtkaarten, tekeningen) en denken dat deze een nuttige aanvulling zijn op de informatie die we zelf geven.

Ook zijn we bezig met een pagina op onze website waarin je deze ervaringen en recensies, ingedeeld per regio, kunt terugvinden.

Over Blini

Blini Reizen verzorgt reizen naar de landen van de voormalige Sovjet-Unie én India & Sri Lanka. Individueel en op maat. Geheel verzorgd of met veel vrijheid. Naar bekende en onbekende hoogtepunten. Blini Reizen bezit de kennis, de ervaring, het enthousiasme en de lokale contacten om jouw ideale reis te organiseren.
Copyright © 2014 Blini Reizen, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp