Copy
Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven?
Kijk dan op de online versie
Nieuwsbrief Herfst 2013
Karakol, Kirgizië
 

Vers van de pers


In de Reisgids van de Consumentenbond verscheen gisteren een artikel met de titel: “Smaakmakers in reizen”, waarbij kleine organisaties met originele reizen centraal staan.

Blini komt uitgebreid aan bod middels foto’s en tekst, waarvoor drie vaste reizigers input hebben geleverd. Lees hier alvast als voorproefje het volledige artikel.

De Reisgids zelf kun je bestellen op de website van de Consumentenbond.
Arslanbob, Kirgizië

Beurs voor Bijzondere Reizen

In het weekend van 4 & 5 januari 2014 vindt alweer voor de 3e keer de Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen plaats. In de Beurs van Berlage, een prachtige en sfeervolle locatie, vind je met name de kleinere, gespecialiseerde reisorganisaties.

Ook Blini is van de partij om je plannen door te spreken, persoonlijk kennis te maken of gewoon je te inspireren met onze verhalen en fotoboeken. Tot dan!
Arslanbob, Kirgizië
 

Ontmoet Sputnik!


Met trots introduceren we Sputnik, onze nieuwe partner voor Rusland, met als specialiteit excursies buiten de gebaande paden.

Op hun website vind je natuurlijk de standaard excursies, maar kijk zeker ook eens naar de Fashion Hunting, Vintage Music, de Rooftop-tours, de Pub Crawl, Wodka tasting, de Back to the USSR-tours, etc. etc. En dan hebben we het nog niet eens over Moskou gehad…

Lees meer...
Arslanbob, Kirgizië

Ontdek Oekraïne Kiev

Nogmaals ruimte voor Oekraïne, een land dat naar ons idee niet de aandacht krijgt dat het verdient. Hieronder een aantal tips, in de vorm van foto's, filmpjes en tv-fragmenten.
mini-filmpje, leuk!

• hotel-tip: 11 Mirrors

2 x "3 Op reis":
Kiev (start op 9:50 min),
Tsjernobyl (als excursie vanuit Kiev

St. Volodymyr’s Kathedraal
Karakul, Tadzjikistan
 

In het Reis Café


Op een grijze zondagmiddag, terwijl de regen tegen de ramen van boekhandel Pied à Terre in Amsterdam kletterde, voerde Blini de bezoekers van het Reis Café mee naar oosterse sferen.

Het Reis Café, dat reizigers in contact brengt met gespecialiseerde, klein-
schalige reisorganisaties, had deze keer “Oude culturen” als thema. Wij konden daarop prachtig inhaken met onze reis Oezbekistan & de Pamirs, die een deel van de oude Zijderoute volgt.
Kalaikhumb, Tadzjikistan

Blini in Beweging nieuwe reizen

Nieuw in aan ons reisaanbod:

Bakoe, Tbilisi & Jerevan (10 dagen)

Zuid-India (21 dagen)

Rondreis Gouden Ring (10 dagen)

Oezbekistan & de Pamirs (21 dagen)


Meer informatie of een reis op maat? Wij maken graag een offerte!

Over Blini

Blini Reizen verzorgt reizen naar de landen van de voormalige Sovjet-Unie én India. Individueel en op maat. Geheel verzorgd of met veel vrijheid. Naar bekende en onbekende hoogtepunten. Blini Reizen bezit de kennis, de ervaring, het enthousiasme en de lokale contacten om jouw ideale reis te organiseren.
Copyright © 2013 Blini Reizen, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp