Copy
Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven? Kijk dan op de online versie
Blini Reizen Nieuwsbrief
Bijzonder Estland: de natuur van Laahema

Bijzonder Estland

Niet meer dan 70 km van Tallinn ligt het nationale park Laahema: uitgestrekte bossen en moerassen, tot hotels omgetoverde landhuizen, verlaten stranden en pittoreske vissersdorpjes.

Laahema is ideaal voor iedereen die meer wil zien dan alleen de hoofdstad.
Lees meer...
Binnenkort van start

Schrijf nu in!

Twee bijzondere Blini-reizen vertrekken binnenkort:
Onze groepsreis ”In het spoor van Napoleon” volgt het spoor van Napoleon van Vilnius naar Moskou. Je reist in een groep met Nederlandse reisbegeleiding.

De Kazbegi Marathon in Georgië voert door het indrukwekkende landschap van de Kaukasus. En natuurlijk is er tijd om Georgië een beetje te leren kennen.
Turkmenistan & Oezbekistan

Nieuw bij Blini

De afgelopen maanden heeft Blini verschillende nieuwe reizen ontwikkeld:
Karavanen en Bergpassen

Oezbekistan Compleet

Turkmenistan & Oezbekistan

Georgië Hoogtepunten

Tadzjikistan: de Pamir Highway
Tadzjikistan: de Pamir Highway

Eten & Drinken

Wijn en eten zijn belangrijk voor de Georgiër. Elke keer als wij Georgië bezoeken zijn we weer blij verrast door de Georgische keuken. Deze is gevarieerd, maakt gebruik van goede, eerlijke producten en telt veel unieke gerechten. Daarbij maakt men ook nog eens uitstekende wijnen van unieke druivensoorten als de Rkatsiteli en de Saperavi.
Lees meer...
Novgorod

Novgorod

Novgorod is een van de oudste steden van Rusland. De ligging aan de rivier, de oude kerken, het indrukwekkende Kremlin en de ontspannen sfeer maken het ook tot een van de mooiste en meest sfeervolle steden. Omdat wij onze reizigers graag met Novgorod kennis laten maken, krijgt iedereen die nog deze zomer een reis naar Nogvorod boekt gratis een stadsexcursie met gids.
Lees meer...
Eten & Drinken in Georgië

Tadzjikistan: Pamir Highway

Een ontdekkingstocht voor echte reizigers door de adembenemende natuur van het Pamir-gebergte. Volg het spoor van oude karavanen van Dushanbe naar Bishkek en laat je onderweg verrassen door de cultuur en gastvrijheid van de Pamiri.
Dit is een van de mooiste en meest spectaculaire reizen ter wereld.
Lees meer...

Over Blini

Blini Reizen verzorgt reizen naar de landen van de voormalige Sovjet-Unie. Individueel en op maat. Geheel verzorgd of met veel vrijheid. Naar bekende en onbekende hoogtepunten. Blini Reizen bezit de kennis, de ervaring, het enthousiasme en de lokale contacten om jouw ideale reis te organiseren.
Copyright © 2012 Blini Reizen, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp