Copy
View this email in your browser
Nieuwsbrief LPO april 2021

Jaarverslag gereed

Het LPO jaarverslag 2020 is klaar. Natuurlijk kijken we terug op dit bewogen Corona jaar. Maar we kijken ook vooruit en laten zien dat we doorbouwen op de ontwikkeling die we hebben ingezet.

Door de foto's die jullie hebben gemaild, hebben we er een beeldend jaarverslag van kunnen maken. Dit hebben we bewust gedaan zodat je het verslag ook kunt gebruiken bij de promotie van het Odensehuis. Zo kunnen we laten zien welke belangrijke bijdrage wij leveren aan het vormen van een dementievriendelijke samenleving.
Download hier het jaarverslag

ODH Animi Vivere

We zijn er trots op dat we een nieuwe samenwerking aangaan. Samen met ZZG Zorggroep, Medipoint en het Odensehuis gaan we de uitleen van hulpmiddelen organiseren. 

Dit betekent dat we vanaf 6 april ook geopend zijn als Odensehuis Animi Vivere in de Kiosk in Hof van de Elst. (Passedwarsstraat 69 B te Wijchen.) 

 

Samen met onze deelnemers gaan we het uitleenpunt verzorgen. Voor onze deelnemers is dit een mooie kans om een actieve bijdrage te leveren en maatschappelijk betrokken te blijven.

Daarnaast zullen we activiteiten aanbieden, inloop en ontmoeten, en informatie verstrekken vanuit het Odensehuis zoals we dat gewend zijn.

ODH Groningen groeit gestaag door

Het ODH in Groningen laat een mooie ontwikkeling zien. Er zijn nieuwe activiteiten opgezet en het aantal bezoekers is gegroeid. Ook is er zicht op een structurele financiering.
Lees meer in hun jaarverslag.

Tip!


Zingen werkt vitaliserend, het maakt direct spanning vrij. Emoties kunnen weer stromen en zo ontstaat ruimte. Ruimte voor plezier, verbinding en contact. Ja, zelfs ruimte voor ontwikkeling.
Een stukje tekst van Zingen in de Zorg op hun website.

Bekijk de flyer voor meer informatie.
LinkedIn
Website
Copyright © 2021 Landelijk Platform Odensehuizen Nederland, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp