Copy
Nieuwsbrief stichting
Facetten van de Kunst

 

Avontuurlijke zangers gezocht!

Beste zangers,


Wij hopen dat jullie (weer of voor het eerst) mee kunnen doen in onze verklanking van het SamenStromen van de Zaan en 't IJ, bij de opening van de Gedempte Gracht op 6 april 2013. Na de officiële opening op de gracht is er een besloten bijeenkomst in het Stadhuis van Zaandam waarbij wij gaan optreden.
 
Het spreekkoor van Nanny Roed Lauridsen en Felicity Provan, dat "Facetten van de kunst" in  juni 2012 bracht, wordt hierbij herhaald. Daarnaast schreef Claudia Rumondor de nieuwe compositie 'Wat er stroomt', waarin een aantal internationale waterliedjes een belangrijke rol speelt. Ter voorbereiding van dit stuk staan er op de Facebookpagina van "Facetten van de  kunst" links naar enkele van deze waterliedjes: bekijk ze hier.

Regisseur Majanka Fröhlich en beeldmaker Manja Markies zorgen ervoor dat er behalve prachtige klanken ook bewegers en banieren met Zaan- en IJ- woorden zichtbaar zijn. Majanka verzorgt een regie voor de zangers. Heb je zin in zingen op een mooie locatie in een bijzondere setting geef je dan zo spoedig mogelijk op, en uiterlijk op 6 maart 2013 bij Julia Barnes: jbfacetten@gmail.com
 
Repetitiedata (Het is wenselijk dat je op alle repetities kunt komen)
16 maart 14-17 uur
23 en 24 maart 14-17 uur
3 april 19-22 uur
4 april 19-22 uur
5 april 15-18 uur repetitie en doorloop in het stadshuis
6 april aanwezig vanaf 14 uur, uitvoering ca. 16:30
 
Vriendelijke groeten van de makers:

Julia Barnes, Claudia Rumondor, Felicity Provan, Nanny Roed Lauridsen, Majanka Fröhlich, Manja Markies.

ps) Ons nieuwe logo bovenaan de nieuwsbrief is ontworpen door 
Elske de Kruijter
 
Copyright © 2013 Stichting Facetten van de Kunst, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp