Copy
Nieuwsbrief september stichting Facetten van de Kunst
Stichting Facetten van de Kunst

Stichting Facetten van de Kunst

Nieuwsbrief september 2011

We zijn verhuisd

Stichting Facetten, collectief van streekkunstenaars dat verbindingen aangaat met amateurs en lokale bewoners op onverwachte locaties, is verhuisd. Ons projectgebied is hierdoor echter niet verhuisd, maar juist vergroot: van Amsterdam-Noord tot aan Zaandam!

Onze meest recente projecten

Hemelwater en grondtonen overbrugt tijd en afstand met drie locatieprojecten rond het water dat onze oude en nieuwe locatie verbindt. Zaankanters en Amsterdammers laten zich leiden door het water van het IJ dat naadloos overgaat in de rivier de Zaan. Kijk op Facebook voor beelden van de performance in mei 2011, en kom vooral meewandelen op 1 en 2 oktober a.s. tijdens Hemelwater: ga je mee?
 
The superhero in me, een ICT- en muziekproject over ieders innerlijke superheld dat plaatsvond op en met het Bredero College. Vol trots kunnen wij u melden dat dit project geselecteerd is voor verdere ontwikkeling door studenten van de faculteit Kunst, Media & Technologie van de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht.
 
Ondeeltjes – Kunst en muziek à la carte (met keuze uit een kunstmenu en een luistermenu) in het BovenIJ ziekenhuis. Een performance voor zieken en publiek, bezoekers en personeel.
 
Dank voor stank is een eerbetoon aan de dichter Fred Portegies Zwart: een geïllustreerd boek met gedichten en het bijzondere levensverhaal van deze Amsterdammer. Incl. cd met radio-opnames van de dichter die voorleest en gedichten verklankt door Amsterdamse crossover musici. Te koop via onze site en bij Boek ’n Plank, Vijzelgracht 11, Amsterdam.

Vrienden maken het verschil

Wij willen graag nog heel lang zo veel mogelijk verbindingen tot stand brengen. Daarom nodigen wij u uit om onze vriend te worden en een donatie te doen. Met meer vrienden kunnen wij meer facetten van de kunst blijven belichten. Meldt u aan door een mail te sturen naar vriend@facettenvandekunst.nl. Elke bijdrage is welkom op gironummer 9193891 tnv Stichting Facetten te Zaandam, ovv Vrienden van Facetten.
Vrienden van Facetten worden op de hoogte gehouden van al onze activiteiten en krijgen korting op activiteiten met een toegangsprijs.
 
Meer informatie vindt u op onze website www.facettenvandekunst.nl
 
Wij hopen u als onze vriend te mogen verwelkomen en elkaar spoedig te begroeten bij een van onze projecten.
 
Met dank en groet,
 
Julia Barnes, artistiek leider
Jurgen van den Hout, bestuursvoorzitter
Ilona Scharree, penningmeester
Stephan van de Kerkhof, secretaris
Copyright © 2011 Stichting Facetten van de Kunst, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp