Copy
Facetten nieuwsbrief
View this email in your browser

The Music Games

Donderdag 2 juni geeft Facetten een workshop met aansluitend een uitvoering van The Music Games: een spelletje waarbij het publiek de improviserende deelnemers aanstuurt.

The Music Games

In de workshop sta je met je instrument (of stem!) op een grote ‘dambord’ op de grond. Elke stap die je zet betekent een verandering in de muziek die je samen verzint: luider, sneller, scherper of andersom. Vanaf 19 uur componeert het publiek mee door de deelnemers te verplaatsen op het dambord. Duo Soybean geeft na afloop een virtuoze en theatrale performance.

Kijk voor meer informatie op de website
 

Jong talent

Al veertien jaar zet Facetten van de Kunst zich in om verschillende kunstvormen met elkaar te verbinden. In 2016 hebben we speciale aandacht om daarbij jonge makers ruimte te geven in de projecten van Facetten. Zo is bovenstaand spel een idee van Che-Sheng Wu (rechts op de foto)
In het voorjaar maakte Hannah Zwennes (1995, foto onder) een korte film bij een uitvoering van liederen op teksten van James Joyce. Deze film is nu online terug te kijken.

By the light of his heart

De reis van een dichter

In het seizoen 2017-2018 bestaat Facetten 15 jaar. De komende tijd werken we al toe naar dit feestelijke moment met uitvoeringen en kunstwerken rondom James Joyce. Vertalingen van zijn gedichten uit de bundel Pomes Pennyeach worden gemaakt door Erik Bindervoet en Robbert-Jan Henkes. Bijbehorende liederen en beeldende kunst zullen zijn gedichten omlijsten.
Dit najaar organiseren we nog een uitvoering van enkele liederen. In 2017 volgt een publicatie van de de gedichten in combinatie met de gemaakte kunst. 

Wilt u dit project financieel ondersteunen? Donaties zijn van harte welkom!

James Joyce

Dit project is mogelijk dankzij:
Copyright © 2016 Stichting Facetten van de Kunst, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp