Copy

Secretaressedag

18 april 2019

 

Time to say thank you
Op 18 april is het secretaressedag, of Administrative Professionals’ Day, of dank-de-receptionist dag. Hoe je het ook noemt, tijd om jouw steun en toeverlaat te danken voor alles wat hij/zij voor jou doet. Wil je een grote glimlach op zijn of haar gezicht toveren? Bestel dan een van onze spetterende boeketten. Jouw PA zal zich gegarandeerd gewaardeerd voelen.

Bestel online
Geen tijd om bij ons in de winkel langs te komen? Je kunt jouw boeket zelf samenstellen met het bestelformulier op onze website. Bestel op tijd als je wilt dat het boeket op de 18e bezorgd wordt. 

Of kom langs in de winkel
Hoe attent is het om persoonlijk een mooi kado uit te kiezen? Bij ’s Zomers kun je ook terecht voor exclusieve accessoires en kaarsen. Dus als je jouw secretaresse dit jaar eens iets anders wilt geven, kom dan langs in de winkel. We helpen je graag!

Wat inspiratie nodig? Wat dacht je van No. 28 geurkaars van L'Objet Mamounia met Marokaanse roos, geranium en oranjebloesem. Je kunt dit kado via e-mail bestellen. Dan pakken wij het mooi voor je in.
De geurkaars wordt in luxe kadoverpakking geleverd en kost € 90.
De geurkaars in combinatie met een prachtig boeket kost € 105.
Copyright © 2019 's Zomers, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.